Автор
Woman.bg

Марк Зукърбърг дава първите уроци по плуване на дъщеря си

Създателят на Facebook, Марк Зукърбърг, сподели със своите 48 милиона последователи очарователна снимка от първото плуване с дъщеря си.

Разбира се, малката Макс все още не може да плува, тъй като е само на два месеца, но грижовният й баща с удоволствие я учи. Марк много се вълнува от раждането на дъщеря си. Спомняте си прекрасното загрижено писмо, което той написа до нея и сподели във Facebook.

Писмото на Зукърбърг към новородената му дъщеричка

Снимката на младия баща, прегърнал дъщеричката си във водата, събра два милиона "харесвания“ и е била споделена 15 хиляди пъти. Дори провокира много родители да направят същата снимка с децата си.

"Каква прекрасна снимка, показваща привързаността между родител и дете. Кара ме да се усмихвам цял ден“, пише един от верните последователи на Зукърбърг.

От раждането на Макс до днес Марк и съпругата му Присила Чан постоянно споделят нови снимки на очарователната си дъщеря. Наскоро те дори показаха Макс, облечена като геройче от "Star Wars”.

Още при раждането на дъщеря си Марк Зукърбърг обяви, че два месеца няма да работи по Facebook, за да се отдаде на бащинството си. Ето, че той го прекарва пълноценно, а Макс е наистина щастливо дете.