Бившият съпруг на Джей Ло Марк Антъни има нова приятелка и въпреки че двамата са заедно едва от два месеца, изглежда нещата между тях са доста сериозни.

Новата жена до певеца прилича изключително много на голямата му любов Дженифър Лопес, от която има две деца.



Сега обаче в сърцето му се настанява 22-годишната Клоуи Грийн. Двойката изглеждала много щастлива заедно на сватбата на много близък приятел на Марк Антъни в Пуерто Рико.

Новината за появата й на това важно за певеца събитие последвала слуховете, че Клоуи планира да се премести в САЩ, за да е по-близо до половинката си.



Източник пред списание "Gracia" зави, че двамата са тотално влюбени един в друг. Той добави, че момичето най-вероятно скоро ще се премести в Ню Йорк или в Маями, където живее семейството на изпълнителя, пише БГНЕС.



И докато 23-годишната разлика във възрастта може да не се харесва на мнозина, бащата на девойката Филип Грийн напълно подкрепя връзката на дъщеря си. Според източници на списанието той дори хванал самолета и отишъл в Маями, за да прекара уикенда с Клоуи и Марк.



В средата на януари латино изпълнителят се раздели с предишната си приятелка, манекенката Шанън де Лима. Двамата започнаха връзката си през миналата година, но решили да се разделят по взаимно съгласие.