Водещата на “България търси талант” Мария Силвестър мечтае за дъщеря, но не вярва скоро да попадне на мъжа, който да вдъхнови създаването й.

“Много съм се замислила напоследък по този въпрос. Но това се появява като има някой, който е достоен. Сега, с това ми съзнание, не знам какъв трябва да е този човек. Трябва да е много специален”, сподели за Interview.to бившата моделка.

Четете още: Силвестър говори за раздялата с Мария

През изминалата година тя се събере и се раздели повторно със съпруга си - актьора Силвестър Силвестров, а след финализирането на развода ще си върне моминското име Поп­ге­но­ва.

“Но аз си оставам Ма­рия Силвестър, защото ми се струва много нелепо изведнъж да променям името си. Винаги когато хората си го променят в пространството по някакви причини, звучи странно. Пък аз на това име съм му дала много”, категорична е щурата брюнетка.

Мария също така отрече да е в добри отношения с бившия си: „Той твърди така, но ние сме в никакви по-скоро. Лесно преодолях раздялата ни, защото това ни е втора поред и вече го бях преживяла. Само първият път ми беше тежко”, категорична е красавицата.

В момента любителката на аеройогата и веган кухнята мечтае за две неща – синът й Давид да е здрав и да е затрупана с ангажименти.