Автор
Woman.bg

Мария с лично изработена за нея булчинска рокля от световен дизайнер. Кой е той?

Мария ще блести на сватбата си тази събота с рокля, изработена лично за нея от световната модна къща Ermanno Scervino.

“Имам честта да бъде изработена от моя любим дизайнер, лично за мен. Роклята е направена така, че да е много удобна”, сподели изпълнителката в предаването “На кафе”, цитира planeta.tv

На 17 януари ще бъде празненството по случай вричането на вярност на Мария и Християн, които вече са семейство. Навръх рождения й ден – 13 януари те положиха подписи и клетви да живеят в доверие, топлина и разбирателство.

Четете още: Мария: Ще бъда семпла булка

Мария е категорична, че за нея тези дни са изключително вълнуващи.

“Ако трябва да кажа коя е най-голямата ми наслада от това събитие, то това са моментите, в които всички сме заедно, цялото ни вече голямо семейство”, разкри певицата.
В деня на сватбата Мария и дъщеря й Марая ще са еднакво облечени, тъй като предложението да бъдат семейство от страна на Християн дошло именно към двете.

“Марая веднага се съгласи, беше много щастлива, аз се позамислих малко. Най-голямото ми постижение след това да бъда майка, е, че Хриси и Марая успяха да създадат толкова силна връзка помежду си, а това за мен е най-важното. Ние станахме неговите момичета завинаги”, допълва още певицата.