На фолк певицата Мария ѝ предстоят няколко чудесни събития в началото на годината. Само преди броени дни се появи видеоклипът към най-новата й песен със заглавие "Любима грешка”, която песен Мария си направи като подарък за предстоящия ѝ рожден ден.

На 13 януари изпълнителката ще отбележи своя рожден ден, а на 17-ти, заедно с мъжа в живота й Християн, ще узаконят дългогодишната си връзка с брак и пищно тържество.

"Аз по никакъв друг начин не мога да си обясня нещата, освен че съм сторила много добрини в живота си, за да ме изненадва той по такъв начин. Поводите са чудесни. Бих казала, че това е мечтата на всяко едно момиче, дори от най-ранно детство.

Безкрайно се вълнувам. Текат приготовления за сватбата, но те са част от емоцията. Не бих казала, че ни тресе треска и не изпадаме в такива състояния. Всичко го правим, за да изживеем един прекрасен празник", разказа фолк дивата в предаването "Автограф".

Мария смята, че е добра домакиня и умее да съчетава кариерата си и личния си живот.

"Смятам, че имам една добра политика с моите продуценти за кариерата ми и за личния ми живот. Никога едното не е било за сметка на другото. Умея да балансирам нещата, така че да поддържам идеална форма както в семейството ми, така и на сцената.”, допълни Мария.