Автор
Woman.bg

Мария Илиева стана булка в ревю на София Борисова

Дизайнерката София Борисова, след като преди повече от месец представи своята нова колекция от бизнес-парти облекла, показа пред своите почитатели, бъдещи абитуриентки и булки най-новите си творения обединени под името “Red Carpet by Sofia” в столичния хотел “Принцес”.

Роклите на София Борисова отдавна се конкурират успешно с тоалетите на световни имена в сватбената и официална мода, коментират модни експерти.

Повече от 4 месеца тя и нейният екип работиха по модните творения, вдъхновени от съвсем новите и уникални материи, с които работят и прочутите модисти.

Четете още: София Борисова с колекция рокли за абитуриентки

Именно те са вдъхновили Борисова да направи официални тоалети достойни за червения килим, предназначени за дамите, които искат да бъдат забелязани, различни и неповторими.

Лице на колекцията сватбените тоалетите стана певицата Мария Илиева, която представи блестящ модел.

На модния подиум дефилираха още бременната Ромина Тасевска (Мис България 2010), Мис България 2013 Нанси Карабойчева, Ваня Пенева (Мис България 2011), Юлия Юревич (Мис България 2008).

Това не е първият общ проект за Мария Илиева и носителката на приза „Златна игла” за 2013г. Именно София Борисова е дизайнер на впечатляващите рокли, с които Мария Илиева излезе на сцената на зала „Олимпия” в Париж и 20-хилядната „Арена Атлантико” в Лисабон.

„Бях много поласкана и вдъхновена, че София избра именно мен да закрия ревюто ѝ и да стана лице на колекцията ѝ,” споделя Мария. „Възхищавам се на таланта, професионализма и личността й.”

Сред гостите бяха Елен Колева, Денис Ризов, Глория, Златка Димитрова, Любомир Стойков.

Тоалетите от тази колекция са издържани напълно в духа на модните тенденции за сватбеното лято на 2014. Материите, с които е изработена изцяло колекцията са от италиански и френски фабрики, с които работят дизайнери от световния моден подиум. Любопитното при новата колекция от сватбени рокли е, че освен в България тя ще бъде представена и в страната на модата - Италия в края на април.