„Иво е неискрен. Когато той не взе кубчето с името на Мария Илиева в мисията с откровенията, страшно се ядосах. Всички си изляхме душите, само той се прикри“, възмути се преди дни във ВИП Брадър Атанас Месечков.

Иво призна, че е премълчал истината, а каква е причината? Оказва се, че Аръков не желае да коментира връзката си с Мария, тъй като тя приключила по унизителен за него начин. Менторката от Х Фактор му изневерила и го направила за резил пред приятелите им.

Всъщност именно такова беше и кубчето в мисията: „Мария Илиева ми изневери“. Малко хора знаят, че всъщност актьорът е бил лудо влюбен в нея, буквално болен от любов. Той постоянно се измъчвал поради разминаването в чувствата им, а щом разбрал и за изневярата, чашата преляла, пише „Блясък“.

Четете още: Така или иначе: Иво Аръков

„Мария Илиева ти изневерила! Голям праз! Стани и го кажи, толкова по-зле за нея, защото ти си готин пич“, възмути се и Ива Екимова, която се разочарова от поведението на Аръков.

Припомняме, че наскоро Мика Стоичкова обвини публично Мария Илиева в поръчителството на побой срещу Иво, пише hotarena.net.

Четете още: Мария Илиева без капка грим (снимки)

Четете още: Чуйте сръбския кавър на ''Видимо доволни''