Автор
Woman.bg

Мария Илиева е най-влиятелната дама в българския шоубизнес

За втора поредна година Мария Илиева е обявена за най-влиятелната дама в българския шоубизнес. Певицата се нарежда на 9-то място в класацията на Forbes Bulgaria на „Топ 70 на българските знаменитости”. Знаменитост №1 на България е Димитър Бербатов.

Класацията на Forbes България следва методологията на американското издание, измерваща успехите на популярните личности.

Четете още: Коя визия на Мария Илиева ви допада най-много?

Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност - като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи. В световен мащаб класацията тази година оглавява Beyonce, а подгласници са ѝ LeBron James, Dr Dre, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres.

* Бионсе

* Елън Дедженерис

* Dr. Dre

За Мария Илиева това е поредно признание за 2014г. Певицата, която за трети пореден сезон е жури и ментор в шоу №1 в света X Factor, оглави и всички национални класации с безспорния летен хит „Видимо доволни" в дует с Криско.

Песента е най-гледаният български видеоклип в интернет, като в най-голямата световна платформа за видеосподеляне YouTube гледанията са близо 10 милиона.

В предстоящите месеци Мария Илиева продължава с националното си турне. Певицата разкрива, че съвсем скоро ще издаде нов сингъл и разкрива, че подготвя голяма изненада преди края на годината, пише lifestyle.bg

Четете още: Чуйте сръбския кавър на ''Видимо доволни''