Звездата от "Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби иска да остане в САЩ, докато кариерата й процъфтява, но след като създаде семейство предпочита да се върне в родната си Австралия и да отгледа децата си там.

Красавицата, която е родом от Куинсланд, харесва живота си в САЩ, но е убедена, че когато стане майка ще се върне в Австралия.

Четете още: Грижа за косата след бременността

"Вероятно това няма да стане в близките 10 години, защото имам толкова много работа за вършене преди това, но аз наистина искам деца… поне четири. Харесвам американския акцент, но предпочитам да ги отведа в страната ми, където ще е по-добре за тях", каза екранната половинка на Леонардо ди Каприо в убедителния й дебют "Вълкът от Уолстройт".

24-годишната австралийка неотдавна призна опасенията си дали ще може да продължи с голяма роля след успешното партньорство с Ди Каприо.

"С него на снимачната площадка беше лудо и невероятно преживяване", каза Роби за мартенския брой на "Vogue" Австралия. Въпреки притесненията й, блондинката веднага получи роля в предстоящата лента "Фокус", в която ще си партнира с Уил Смит.

Източник: БГНЕС