Празничните герои са подготвили специална изненада на благотворителния си турнир по футбол този уикенд – томбола за чисто нови бутонкии Mizuno Fortuna, дарени от футболиста

На 3 и 4 октомври в София ще се проведе вторият благотворителни турнир по футбол на Holiday Heroes под мотото „Спортувай с мисия“. Събитието започва точно в 10 часа в събота, на закритите игрища на Мусагеница Спорт. Сили в състезанието ще премерят 16 отбора, представители на социално отговорни компании - Градус, Lidl, Telus International, Pepsi, Nestle, DB Schenker, VIVACOM, Cosmetic Plus, Smart Communications, Булстрад Живот, Carlsberg, Asic Depot, Red Devil Catering, Advanced Nutrients, EPAM и Societe Generale Expressbank. Точно в 16:00 часа, вип тимът на Лео Бианки „Отбор на сърцето“, е подготвил истинско футболно шоу.

С помощта на футболистът Валери Божинов, празничните герои на България са подготвили и още една голяма изненада за всички присъстващи. Участници и публика ще могат да спечелят чисто нови бутонки, дарени от популярния футболист, като се включат в специална томбола. За да участват в нея трябва да си изтеглят билет, на стойност 1 лв. Гордият собственик на спортните обувки ще бъде изтеглен в неделя, по време на награждаването на победителите, в 14:30 часа.

Всички средства, събрани от входните такси на отборите и томболата ще бъдат използвани за финансиране на кампания Коледа 2015, когато Holiday Heroes планират да разнесат празнични пакети с хранителни продукти до домовете на 5 000 семейства в нужда.