Автор
Woman.bg

Маникюрът, който отива най-много на зодията ти

Звездите оказват силно въздействие не само върху характера и темперамента, но и върху нашия вкус, възприятия и интереси. Всичко онова, което харесваме, е отражение на зодиакалния знак, в чиято фаза сме родени. Ето кои са цветовете и дизайнът на маникюра, които отиват най-много на твоята зодия:

Овен

Представителките на този горещ темпераментен знак от зодиака обичат промените в живота. Те често правят експерименти с външния си вид. Често ще ги видите веднъж с един цвят на косата, друг път – с друг. Същото се отнася и до маникюра им. На тях им стои еднакво добре и квадратният, и бадемовидният, а дори и острият. За ежедневен маникюр на Овните най-много им отиват светлите огнени цветове. Сред техните нюанси са и розовият и лилавият, тъй като тези цветове успяват да балансират тяхната експресивна същност.

Телец

Дамите от зодия Телец въздишат по лукса. За тях маникюрът е висша форма на стил, женственост и класа. Той е цял ритуал от масажа на ръцете, през поставянето на лака до блестящия завършек. Всички нюанси на зеленото, морско синьото и бургундско червеното са техните цветове. Те предпочитат класическите форми на ноктите – овална или квадратна.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци обожават експериментите и промените. Те лесно се вдъхновяват от всяка нова идея и бързат да я приложат на себе си. Цветовете, които им подхождат за маникюр, са ярко жълто, пастелно зелено, нежно синьо и бяло. Радко ще ги видите с едноцветен лак. В повечето случаи той е покрит с различни декорации като флорални или фигурални елементи.

Рак

Жените от зодия Рак са изключително чувствени и дълбоко емоционални. За техния маникюр подходящи са червените нюанси, които ги правят по-уверени и сигурни в себе си. Отиват им розовото, кораловото и бялото.

Лъв

Най-царственият знак от зодията безспорно може да се похвали с вродения си усет към стилното. Жените от тази зодия имат изключителен стил и вкус към естетиката и красотата. Лъвиците обичат експериментите, но са и почитателки на класиката. Тяхната бляскава същност е заложена в златистите и бронзови нюанси с брокат. Дължината на ноктите не трябва да преминава границите на допустимото. Обичат средната дължина и класическия дизайн в маникюра.

Дева

Девите се славят със своя перфектционизъм. Те обичат да изпипват всеки един детайл до съвършенство. Не следват сляпо модните тенденции, а ги нагаждат към своя стил и предпочитания. Обичат изчистения едноцветен лак, както и френският маникюр в класически нюанси като алено червено.

Везни

Дамите Везни подхождат с изключително внимание и стил към визията си. Техният девиз е изтънченост и стил. Любимите им нюанси са телесните, а предпочитаният дизайн е френският маникюр.

Скорпион


Представителките на тази дръзка зодия трябва да опитат всички нюанси от розовата палитра. Този цвят ще им помогне да намерят баланс в невъздържаната си природа и да покажат по-нежната страна на и без това достатъчно буйния си нрав. Нека да опитат с маникюр в класически дизайн.

Стрелец

Стрелците са смели експериментатори и мистични натури. На тях най-много им отива черен лак, който им придава изтънченост, индивидуалност и загадъчност. Стрелците обичат да се отличават и да изглеждат мистериозни в очите на околните - нещо, което лесно могат да постигнат чрез тъмните нюанси върху ноктите си.

Козирог

Всички нюанси от палитрата на синьото са нюансите на жената Козирог. Тази тоналност им вдъхва енергия и спокойствие, от каквито този знак често пъти се нуждае.

Водолей

Това е знакът, на който отиват всички цветове на дъгата. Колкото по-ярки са те, толкова по-добре. Всеки един от тях им влива устрем и кураж и им дава възможност да заявят смело индивидуалността си.

Риби

Представителките на тази нежна и тайнствена зодия имат нужда от дискретност. Земните цветове като сиво и бежаво са точно за тях. Класическият маникюр е изборът, на който е най-добре да заложат, за да се чувстват в свои води.