Испанската модна верига MANGO се завръща на българския пазар с нов магазин, които ще отвори тази есен в рамките на София Ринг Мол.

От септември посетителите на най-новия търговски център в София, който се намира на околовръстното шосе до магазина на ИКЕА, ще могат да намерят не само дамската модна линия на дрехи и аксесоари MANGO, но и мъжката колекция H.E. by MANGO, както и новата линия на марката – VIOLETA by MANGO, предлагаща дамски облекла в по-големи размери.

Освен със завръщането на MANGO, София Ринг Мол ще изненада своите бъдещи клиенти с повече от 70 нови за България марки, които стъпват за първи път на местния пазар. Сред тях са най-голямата верига универсални магазини в Гърция - NOTOS Galleries, както и модните марки Julia Bergovich, Coccinelle, Barbour и Tous. Универсалният магазин на NOTOS Galleries в София Ринг Мол ще бъде разположен на три нива на обща площ от 6 000 кв.м. С него ще бъде представена и новата за българския пазар концепия магазин-в-магазина или универсален магазин в рамките на мол, която ще направи пазаруването много по-удобно, предлагайки голямо разнообразие от различни марки за цялото семейство на едно място.

NOTOS Galleries е представител на над 75 бранда, между които са CHANEL, DIOR, Givenchy, Guerlain, Ralph Lauren, Yves Rocher, Longchamp и LACOSTE. Универалният магазин в София Ринг Мол ще предлага облекла на 60 световни марки, аксесоари, чанти и обувки на 20 известни бранда, козметика и парфюми под 100 различни марки.