За да имате всичко най-необходимо в дома си, не е задължително той да бъде прекалено голям или твърде скъп. Семейство Морисън го доказва като превръща малко пространство на колела в мечтан дом.

Разполагат с всякакви удобства, радват се на уют и на възможността да променят адреса си, когато си пожелаят. При това, само за 22 000 долара, без да плащат ипотека. Звучи прекрасно, нали? Почакайте само да го видите отвътре! Ако искате и вие да предизвиквате възхищение с жилището си, обърнете се към интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus.

За всичко има място!

Първото, което виждаме в един дом, е антрето. В случая, ролята на такова, както и на дрешник, играе пространството под стълбището. Очевидно, напълно достатъчно, за да събере обувки за различни сезони, връхни дрехи, дамска чанта. Функционално и удобно!

Вижте още: Страхотен апартамент с дървен интериор в Тел Авив

Заповядайте в дневната!

Същите стълби, под които погледнахме преди малко, ни отвеждат до една мъничка, импровизирана дневна или кътче за отдих. Тя се намира на второ ниво и до нея можем да се качим по два начина, използвайки които стъпала си изберем. Да се отпуснем в компанията на симпатични, цветни възглавнички, и дори да посвирим на китара.

А това е кухнята!

Малка и спретната, тази кухня побира основното оборудване, нужно за такова помещение. Наред с хладилника, готварската печка и мивката, място са намерили удобни шкафове и функционални рафтове. Плотът е достатъчно широк, за да дадат домакините воля на кулинарното си въображение.

Напред към трапезарията!

Излизайки от кухнята, виждаме една компактна маса със столове, готова да посрещне вкусен обяд или вечеря. Но дали е само това? Когато не се хранят, наслаждавайки се на красивата гледка отвън, семейство Морисън използват тази маса като работно бюро. Отляво виждаме още един малък кът за отдих и четене.

Да надникнем в спалнята!

Спалнята е с голямо (кралски размер) легло. Изглежда толкова удобно, че веднага ви се иска да се пъхнете под завивките! Има място и за голям дрешник.

Вижте още: Идеи за съхранение под леглото

А къде се къпят?!

Помислено е и за това. Имат си удобна душ-кабина, сгушена точно до кухнята. Всеки сантиметър от това удивително жилище е оползотворен максимално добре.

Още по-впечатляващо е, че банята и тоалетната на тази креативна семейна двойка, са снабдени с високотехнологична ВиК система.

И всичко това-на колела!

Можете ли да повярвате, че всичко, което разгледахме досега, се е побрало в тази малка дървена къщичка? Далеч по-просторно изглежда отвътре, нали? И само да припомним-на колела е! Истински дом-мечта.

Разполагате с малко пространство, което искате да превърнете в уютен дом? Винаги можете да се доверите на интериорните дизайнери в MaistorPlus, работещи във вашия район. Заявете безплатен проект, разгледайте предложенията и изберете това, което е най-близо до вашите очаквания и изисквания.