Автор
Woman.bg

Малките аксесоари, които правят един дом голям

Замисляли ли сте, че чарът на един дом не идва от това колко много мебели има или колко е голям, а по-скоро от това как точно е декориран.

Атмосферата се създава от малките неща, с които се обграждаме и тяхната положителна енергия.

Днес сме подбрали за вас няколко дребни на пръв поглед, но вълшебни неща, с които да се снабдите в дома си.

Картина

Може да е пейзаж, може да е просто картина в любимите ви цветове. Доверете се на картина, която предизвиква във вас положителни мисли и придава на дома артистично усещане, каквото той заслужава.

Рамка за снимка

Спомените са онези неща, които стоплят душата ни когато се чувстваме самотни и именно тях можем да си набавим с подходящата снимка. На невероятни снимки от дълги пътешествия прилягат качествени и стилни рамки, които да ви напомнят за любимите ви моменти, споделени с любими хора.

Декорация за стена

Нежно, цветно допълнение към вашата стена, декорацията за стена ще придаде уникално усещане на дома ви. Също така можете да допълните стилистиката на стаята със статуетка в бронзово с футуристичен дизайн.

Ретро часовник

Часовник с римски цифри би придал страхотно ретро усещане на дома ви. В същото време има нещо наистина романтично в подобен вид часовник и можете да се почувствате като в приказка вкъщи.