Докато Кейт Мос се забавляваше в Париж с посещение на Дисниленд и модните магазини, нейната сестра Лоти бе обхваната от сценична треска заради първата си поява на подиума.

17-годишната полусестра на супермодела подписа договор с агенция Storm Models (същата, която откри и Кейт на 14 години и все още я представлява) още миналата година, но досега не е участвала в голям моден форум. Тя имаше само епизодични изяви във фотосесии за кампанията Red Valentino, снима за колекция на Calvin Klein - Jeans x, позира и за корицата на Teen Vogue. Но снощи се качи за първи път на голямата сцена, при това точно в столицата на модата Париж и на най-голямото модно шоу - Paris Fashion Week.

Тийнейджърката се появи в тъмна велурена къса официална рокля с цветни мотиви от есенно-зимната колекция на Соня Рикиел. Тя бе в компанията на двете дъщери на Мик Джагър - Джорджия Мей (23) и Лици (31).

Шоуто се проведе в магазина на Соня Рикиел в Сен-Жермен дьо Пре, който бе превърнат в литературно кафе с подредени специално за случая 50 хиляди книги. Новата колекция е дело на артистичния директор на марката Жули дьо Либран, която се присъедини към фирмата миналата година, след като напусна Louis Vuitton, където работеше като креативен директор на дамското облекло.

Четете още: Кейт Мос се сби с папарак