„Работя много за всичко това. Нека никой не си мисли, че всичко ми е било поднесено на тепсия”, заяви неотдавна в интервю Кендъл Дженър, най-малката сестра на Ким Кардашиян.

19-годишната красавица умело си проправя път в модата, а последният й успех е контрактът с козметичния гигант Estee Lauder.

Заслуга за това имат черните й очи, кукленската й физиономия и многобройните нейни фенове в интернет, изтъкват избора си от компанията.

Срамежливата тинейджърка, която от 11-годишна има изяви в телевизионното реалити на фамилия Кардашиян, скоро ще бъде по всички списания, билбордове и рекламни клипове, както и в интернет, за да рекламира кремове и гримове на американския бранд.

Имайки предвид, че миналата година брюнетката подписа договор с агенцията, представляваща Адриана Лима – The Society Managment, споразумението й с Estee Lauder затвърждава светкавичният успех на модела.

Да не забравяме и че през февруари тази година тя се изяви на дефилето на дизайнера Марк Джейкъбс. Тогава непринудено демонстрира малко прозрачно горнище, събирайки погледите на всички.

Кендъл буквално за дни се превърна в любимка на най-големите модни подиуми и не закъсняха участия в ревютата на Chanel и Balmain в Париж, Dolce&Gabbana и Fendi в Милано, DNKY, Diane von Furstenberg и Tommy Hilfiger в Ню Йорк. Така американката дръпна шеметно нагоре, предизвиквайки завистта на доста по-популярни от нея модели.

От своя страна френската модна къща Givenchy я ангажира за една от рекламните си кампании, а списание Vogue й отдели цели 13 страници в последния си брой. На фона на всичките й успехи обаче винаги има кой да натърти, че малката Дженър по-скоро дължи всичко на контактите на по-голямата й сестра Ким.