Все по-рядко използваме определението „малка“ за дамската чанта. Не се и сещаме за близка или позната, която да не обожава големите чанти, в които да сложи всичко необходимо и да побере дори и не толкова нужните неща.

Знаете за уникалната способност на жените да са подготвени за всеки случай и всяка ситуация. Затова много от нас предпочитат големите дамски чанти, в които се събира всичко.

Този аксесоар е сред любимите на много жени. Няма дама, която да не иска да изглежда невероятно по всяко време на денонощието. Според нас една красива и стилна дамска чанта може да измени цялостното ви излъчване и да промени тоалета ви.

Четете още: Разкошна есен в сиво и бежово

Големите дамски чанти станаха особено модерни през последните години не само заради своята практичност, но и защото създават една доста съвременна визия, с големите си размери те винаги се забелязват и създават акцент в облеклото.

Днес дамската чанта живее самостоятелен живот и изпъква по свой уникален начин в женското облекло.

Този красив и забавен аксесоар носи особена индивидуалност на жените, защото се предлагат в множество цветове и впечатляват с разнообразен дизайн.

Решихме да обърнем внимание на почти забравените малки дамски чанти, които изглежда бавно, но устремено си намериха местенце във всеки един женски гардероб.

Според модните блогърки малките чантички си остават най-стилния акцент за тази есен, като моделите с дълга дръжка са значително по-практични и ще ви бъде много по-удобно да ги носите навсякъде с вас. Заложете на чанта с кожена дръжка или метална верижа, която със сигурност ще освежи вашия тоалет.

Актуалните цветове при този аксесоар са тъмносиньо, бежово, бяло и черно, но за по-смелите дами дизайнерите са предвидили и цветове като жълто, розово и лилаво.

Четете още: Маслено зелена връхна дреха