Скарлет е едно секси мамче! Нека ви припомним, че преди три месеца Скарлет стана майка на малката Роуз. Това не е единствената хубава новина около актрисата. Съвсем наскоро стана ясно, че тя и Ромен Дориак са се оженили тайно в присъствието на няколко близки приятели и дъщеря им в началото на октомври.

Двамата породиха слухове за брак миналия месец, когато русокосата красавица бе забелязана да носи златна брачна халка. Е, честито на младоженците и младите родители. Трябва да отбележим, че ролята на майка и съпруга много й отива. В очакване сме на нови позитивни новини около семейство Йохансон-Дориак.



Скарлет привлече всички погледи към себе си по време на филмовите награди „Gotham Awards”, състояли се в Ню Йорк вчера вечерта.

30-годишната блондинка изглежда невероятно само три месеца след раждането!

Усмихната, красива, щастлива и стилна – Скарлет е една от най-сексапилните звездни майки в момента.

Четете още: Вижте как изглежда Скарлет два месеца след раждането!

Тя е в страхотна форма и определно сме очаровани от визията й за вечерта. Малката черна рокля е класика, на която много жени обичат да залагат за важни събития. Тази дреха подчертава елегантността на всяка една жена и я кара да се чувства като филмова звезда.

Скарлет бе избрала черна мини рокля с дълги ръкави и множество пайети по нея. Бляскава и изискана, звездата не спря да се усмихва през цялата вечер.

* Скарлет и Ромен показват на актрисата Джулиан Мур снимка на малката Роуз

Тя бе придружена от съпруга си, който също изглеждаше стилен и изискан, облечен в черен костюм.



Елегантни черни обувки на висок ток, малка дамска чанта и бляскави обеци допълваха сексапилната визия на красивата Скарлет по перфектен начин.

Четете още: Скарлет Йохансон се омъжи тайно (снимки)