Хайди Клум е от известните личности, които винаги се появяват в страхотно настроение на светски събития. Независимо какво се случва в личния й живот, 41-годишната майка на четири деца успява да изглежда перфектно.

Чаровната звезда се появи на червения килим за събитие свързано с телевизионното предаване „America's Got Talent“, където е съдия.

Хайди демонстрира изключително слаба, но стегната фигура, която на мнозина не се хареса. Някои от коментарите гласят, че е „прекалено слаба“ и „изглежда болна“.

Зад стройната й фигура се крият часове усилени тренировки, здравословен режим на хранане и голяма доза воля.

Хайди се появи с черна мини рокля с прозрачни акценти на Cushnie et Ochs. Малката черна рокля е идеалния избор за всяко едно събитие, защото винаги е модерна и изглежда страхотно. Семплото й излъчване позволява на всяка дама да се развихри с останалата част на тоалета си като добави цветни аксесоари и обемисти бижута.

Четете още: Малката черна рокля на Скарлет

Но може и да се вдъхновите от визията на манекенката, която бе съчетала роклята с изискан модел обувки на висок ток, висящи обеци и красиви бижута на дясната ръка.

Прибраната назад коса подхожда на цялостната визия, придавайки й повече елегантност.

Четете още: Хайди Клум обича бели денс

Малката черна рокля се е отличила като вечен стил, символизиращ класатата, елегантността и женствеността на една дама. Съществува огромно разнообразие от модели, материи и декорации. Тя винаги ще си остане любимата дреха на дамите.