Автор
Woman.bg

Малката бяла рокля и най-сладкото бременно коремче

Дамите, на които им предстои най-важната промяна в живота – психическа и физическа, се нуждаят от повече увереност, отколкото всяка друга жена. А какво най-бързо и лесно дава самочувствие? Стилните дрехи!

Въпреки голямото разнообразие на дрехи за бъдещи майки, вкусът и намирането на точния баланс между удобство и изисканост често са несъвместими и бременните жени бързо се отказват от търсенето на такива дрехи.

Ще се опитаме да улесним максимално тази задача, предлагайки ви един чудесен тоалет за летните дни, с който определено ще се почувствате секси!

Надяваме се бременната модна блогърка Jessie Chanes от seamsforadesire.com, чиито тоалети и друг път сме ви представяли, да ви послужи за вдъхновение.

Четете още: Бременна със стил

Красавицата, която винаги впечатлява с красивите си визии, е заложила на стилен тоалет, подходящ за светско събитие или семейно събиране.

Тя се е спряла на бяла мини рокля, която много й отива и подчертава стройните й крака и най-вече бременното й коремче.

„Роклята е от еластична материя и изключително удобна“, споделя Джеси. Комбинирайки я с класически модел обувки с животински принт, сако в цвят пепел от рози и стилни бижута, тя се сдобива със стилен и впечатляващ елегантен тоалет.



Сако - Chicwish, рокля - Morgan de Toi-Buylevard, обувки – Mas34, дамска чанта – Tous, пръстени - Joyería Hago + Cartier;

Залагайки на неутрален цвят винаги ще можете да разчупите със свеж и по-цветен аксесоар. Избягвайте прекало широките/безформени дрехи, които ще ви направят оптически по-едра.

Ясно е, че черното и тъмните десени изтъняват визуално силуета, но това не означава да носите само черно.

Четете още: Сладко райе върху бременното коремче

!!! Прекалено тясното облекло не е препоръчително за бъдещи майки! Ориентирайте се към по-еластичните материи, които ефирно и женствено ше обгърнат новия ви силует.