Винаги сме предполагали, че децата обичат да са на сцена и да се изявяват пред публика, но не всички деца са еднакви и не всяко момиченце харесва да ходи на балет.

Амбициозните родители Ким Кардашиян и Кание Уест записаха едва 2-годишното си момиченце на курс по балет и сега малката Норт редовно ходи на балет.

Четете още: Бялата рокля на Ким

Много важно е отношението на родителите. Мама и татко трябва също да проявят дисциплина и твърдост, за да водят редовно детето си на репетиции. Според нас в това отношение при Норт няма място за притеснение, защото Ким и Кание са много упорити и определно са грижовни и внимателни родители.

Независимо дали навън е студено или вали дъжд, дори ако е трябвало да се откажат от празник или светско събитие, Ким винаги е намирала време да води малката на седмичните занимания.

Трудно е да преценим възможностите на Норт, виждайки я само преди или след репетиции. Дори и да не стане професионална балерина, момиченцето ще научи доста полезни неща - елегантна походка, правилна стойка, грациозни движения, пластичност и т.н. Всичко това ще й бъде от полза след време. Така че не се колебайте и ако имате дъщеричка, смело я запишете в някой курс!

34-годишната Ким често облича дъщеричката си в черни дрехи, което често казано не ни харесва особено, но не можем да отречем колко сладка е Норт и каква красива млада дама ще стане.

Четете още: Норт и Пенелопе на урок по балет

Риалити звездата сподели снимка на Норт, чиято коса бе украсена в цветни пеперудки:



Woman.bg пита: Бихте ли записали детето си на балет?

Разберeте какво издават обувките за характера ви и спечелете един от 4-те ваучера за покупка от Deichmann на стойност 40 лева. Играта започва на 11-ти май и ще продължи до 24-ти май. Победителите ще бъдат изтеглени на 25-ти май. Успех!