На модния небосклон греят няколко имена на дами от музикалния шоу бизнес, чиито стил и блясък диктуват не една или две тенденции.

Риана винаги се е откроявала като страстна почитателка на модата и нейният приятно ексцентричен маниер в подбора на тоалетите ѝ е спечелил множество модни отличия, последното от които е признанието за Модна икона на 2014-та.

Понякога барбадоската певица обаче ни оставя без думи с модните си съчетания. Дори се запитваме – в кои случаи Риана прибягва до съветите и услугите на стилист и в кои визията ѝ е плод на собствения ѝ избор?

Отговор на този въпрос едва ли ще получим, затова нека просто ви покажем последните модни издънки на гласовитата лудетина.

28-ми май, 2015

27-годишната Риана на тръгване от любимия ѝ град – Лондон. Летище Хийтроу я посрещна с множество папараци и изненадани пътници, а тя ги удостои с лъскав бомбър и дънки с висока талия и разнообразни цветни щампи по крачолите. За капак на тази безвкусице бе обула и ярко червени обувки с вързки и заострени пръсти.

24-ти май, 2015



Риана е засечена от вечно следващите я папараци на излизане от нюйоркски ресторант, облечена в огромно милитари яке на Rodarte. За да подчертае небрежната си визия, Риана е избрала и чифт широки дънки, чиято талия пада под ластика на боксерките ѝ с марка PUMA. Грима и косата не коментираме.

15-ти май, 2015



Риана в 90-тарски стил – огромен размер камуфлажни яке и панталон, а на главата черна бандана, която преди две десетилетия много рапъри използваха като почерк на gangsta имиджа си.

10-ти май, 2015



Мястото отново е Ню Йорк, но този път дрехите тип палатка са отстъпили място на минимализма в гардероба на Риана. Тениска, която играе роля на къса рокля, кубинки, червена барета и всичко това подчертано с отровно лилаво червило. Между другото, след появата на Риана с лилави устни, този ярък нюанс червило се превърна в истински хит на фестивала Коачела.

7-ми май, 2015



Това е първата вечер, в която папараци заснемат удължената червена коса на Риана. Освен косата, те запечатват и небрежния ѝ стил – визия, издържана изцяло в черно (единственото приемливо нещо в тоалета), развързани кубинки от които се подават шарени чорапи, скъсани дънки и несъразмерно широка тениска, която оптически „уплътнява“ певицата до размери, които не ѝ отиват особено.

6-ти май, 2015



Риана след паметната гала вечеря на събитието Met Gala, на която тя зашемети света с котюр тоалета на китайската дизайнерка Guo Pei. И така, откъде да започнем... Кожена бейзболна шапка, коса с десетки фиби, огромни бижута, които биха подхождали повече на визията ѝ от Met Gala, сиво пончо, което повече прилича на одеяло, дълги чорапи, навити над бежови Тимбърлендки... Разкош!

4-ти май, 2015



Афтър партито на Met Gala, което Риана организира за каймака на звездния елит. Домакинята посрещна гостите си с широк черен панталон с висока талия и прозрачна блузка с пухчета, за която просто не намираме думи, с които да я опишем. А да, отбележете и черните парченца плат, които леко прикриват голата ѝ гръд.

4-ти май, 2015



Това е визията на Риана часове преди да стъпи на червения килим на Met Gala. Общо взето е хванала и облякла първите неща, които е видяла в хотелската си стая – сатенена ношница, копринен шал, който е увила около главата си, лачена дамска чанта и цикламени кецове. Май кръглите очила ни харесват единствени от целия този моден ансамбъл.

1-ви май, 2015



Риана е заснета на летището в Лос Анджелис облечена в тениска на Atlanta Falcons jersey, бейзболна шапка на PUMA, скъсани дънки и обувки с дебела платформа и ток в стил 70-те.

И един кадър от 11-ти април, но напълно достоен да бъде включен в майската класация за най-безвкусен тоалет на Риана. Тоалетът на певицата при нейното пристигане на фестивала Коачела се състои от дълго лилаво и мнооого пухкаво палто, съчетано с ярко розови кубинки.