Автор
Woman.bg

Майли: Събличам се, защото иначе съм скучна (16+)

Бившата звезда на Дисни Майли Сайръс се превърна в истински провокатор, който постоянно скандализира аудиторията с голота и перверзни намеци.

Това държание донесе на млада певица вълна от упреци в инатернет пространството, голяма разправия с Шинейд О'Конър, която ѝ написа отворено писмо по повод експлоатацията в музикалния свят, и... много, много слава.

Четете още: Майли разкри връзката си със сина на Шварценегер

В едно от последните си интервюта за W Майли Сайръс споделя, че eксхибиционистичните ѝ наклонности се коренят в детството ѝ, което е прекарала във ферма с площ от 500 акра.

„Когато влизахме вкъщи, никога не носехме обувки. Мисля, че това е причината рядко да слагам дрехи и винаги да съм гола”, споделя Майли, цитирана от Viewsofia.com.

Четете още: Голата Майли за V Magazine

Майли Сайръс имитира мастурбация на сцената

21-годишната звезда осъзнава силата на голотата в шоубизнеса и твърди: „Веднъж, когато излязох на сцената и бях облечена в рокля на Марк Джейкъбс, която покриваше всичко от мен, някой беше написал: „Майли е скучна”. Каквото и да правя или съм скучна, или к***а. Няма как да са доволни всички, затова изборът е изцяло мой. А вие виждате какъв е!"

Майли Сайръс с роклята от Marc Jacobs