Автор
Woman.bg

Майли Сайръс обидена от коментарите по неин адрес

Певицата Майли Сайръс твърди, че хората не разбират енергията, която влага в представленията си.

21-годишната звезда е по средата на турнето си "Bangerz", а критиките към сценичното облекло и поведението на певицата стават все повече и повече.

"Не знам дали хората осъзнават, колко много енергия влагам в концертите си и колко много тяхното лошо отношение ме дърпа надолу", коментира певицата.

Независимо от негативните коментари по адрес на изпълнителката, Майли все пак получи подкрепа от друга звезда на музикалната сцена. Няколко пъти Шер публично изрази симпатиите си към Сайръс и я поздрави за добре свършената работа.

Наскоро се наложи Майли да защити себе си, тъй като обезпокоени родители организираха петиция за преждевременно закриване на концертите "Bangerz".

"Няма как да кажете, че не съм ви предупредила, така че седнете, отпуснете се и се насладете на шоуто", написа звездата в Туитър.

Под коментара си, певицата добави снимка, на която е облечена със същото оскъдно трико с картинки на марихуана, с което се появява на представленията от турнето си.

"Запазете оплакванията си за обслужването в MC Drive, в случай че забравят да добавят "това" към картофките ви", каза още Майли, пише БГНЕС.