Новоизлюпената водеща Николета Лозанова предизвика нов скандал.

Този път тя надмина дори собствените си постижения да се забърква в неприятности. В центъра е не сaмата плеймейтка, а невръстната й дъщеря Никол.

Николета публикува в официалния си Фейсбук профил снимка на дъщеря си и Валери Божинов. Вместо очакваните положителни коментари кадърът потресе интернет потребителите. Малката й дъщеря е облече в скандално за възрастта си облекло.

Детето е с къси панталонки и обувки, каквито имат в гардероба си повечето 20-годишни момичета, а не деца на 2 години.

Четете още: 2-годишната дъщеря на Валери и Николета подкара Ламборгини за 200 000 евро!

Според мнозина потребители в социалната мрежа Никол е и с официална прическа, направена й във фризьорски салон. Пишещите коментари са убедени, че буклите на малкото момиченце са направени с професионална маша и придружени от стабилно количество лак.

Десетки майки веднага се нахвърлиха на плеймейтката, пишат от bgdnes.bg "Това е недопустимо! Как е възможно да облича детето така?!", "Няма ли закрила на детето, тази жена ще превърне детето си в нещо ужасно!", са само част от коментарите на гневни майки.

Четете още: Вижте тоалетите на Николета от Седмицата на модата в Милано!

Четете още: Николета унизи Алисия в ефир! (снимки)

Николета не за първи облича по странен начин дъщеря си. Тя самата е споделяла, че купува на малката същите тоалети като своите, но от детската колекция на световни дизайнери. Често шие по поръчка едни и същи рокли и за двете.

Този път обаче Лозанова надмина и най-смелите очаквания на феновете си, които останаха изумени от вида на дъщеря й със секси панталонки, все едно е поне с двайсетина години по-голяма.