Автор
Woman.bg

Майка на 5 деца похарчила над 350 000 паунда, за да прилича на Барби

Нанет Хамонд има три пластични операции на гърдите, ботокс в устните, фасети, перманентен грим, перхидролено руса коса, изкуствени нокти и прекарва по 10 минути всеки ден в личния си солариум.

Всички тези удоволствия струват на 42-годишната майка над 350 000 паунда. А за завършек на своята Барби визия Нанет дори се е сдобила и искрящо розова спортна кола.

Обожава да показва бляскавата си външност, споделяйки свои колоритни снимки в Instagram, направени от собствените й деца.

42-годишната Нанет е майка на пет деца и живее в Синсинати (Охайо) със семейството си. Съпругът й Дейв има собствен бизнес и издържа цялото домакинство. Децата на живата Барби са Джовани (15 години), София (12 години), Алекс (10 години), Антонио (5 години) и доведената дъщеря на Нанет - 16-годишната Хана.

А какво споделя майката, трансформирала се в жива кукла Барби за мнението на околните?

"Знам, че майките на съучениците на децата ми постоянно шушукат зад гърба ми и си измислят слухове за мен, но това изобщо не ме притеснява. Могат да си мислят и говорят каквото искат. Съветвам и децата си да са над тези неща и да не се притесняват да бъдат това, което са. Те и съпругът ми са много горди с мен. Харесват как изглеждам и сега съм истински щастлива. Животът ми е по-хубав от този на Барби!“

По рождение Нанет е брюнетка, но е обсебена от Барби още от дете. И в момента има над 50 кукли, къща за тях и емблематичния Барби ван.

"Обожавах да си играя с кукли Барби и искрено се възхищавах на красотата им. Срамувах се, че не изглеждам като тях и мислех, че не съм достатъчно хубава. Затова си направих всички тези операции. Започнах да се сравнявам с куклите си, исках да бъда като тях. Първо си смених цвета на косата и си уголемих гърдите. Започнах да се пека на слънце постоянно, когато навърших 16 години, за да имам тена на Барби.“

Когато навършила 21 години, Нанет изтеглила кредит от 2, 250 паунда, за да си сложи силикон в гърдите. Втората операция на бюста си прави три години по-късно и този път й струва 7 000 паунда.

Нанет била толкова обсебена от пластичната хирургия, че дори започнала да работи като медицинска сестра при пластичен хирург.

След 27-та си година тя започнала да се подлага редовно на манипулации с ботокс и да си инжектира колаген в устните.

"И до днес продължавам да посещавам специалист, който да ми поставя ботокс и колаген на всеки няколко месеца. Една процедура ми струва около 1 000 паунда.

Обожавам пластичната хирургия. Допирът на иглата с кожата ми е като масаж, който не искам да свършва. Толкова е отпускащо.“

От началото на 30-те си години до днес Нанет харчи 1,275 паунда месечно, за да поддържа цвета на косата си и за екстеншъни, 100 паунда за спрей, с който подхранва тена си, и 250 паунда за минкюр и педикюр. Разбира се, миглите й също са изкуствени и струват 350 паунда на месец. Всички тези разходи са покрити от съпруга на Нанет, който я подкрепя напълно в мечтите й.

Последната й операция е направена преди две години, когато си поставя фасети за 36 000 паунда. Тя смята да продължи с хирургичните намеси, за да поддържа вида си:

"Чувствам се щастлива и сигурна в себе си. Всички средства и усилия, вложени в операции напълно си заслужават. Искам да изглеждам така и когато остарея.“

За да поддържа фината си фигура, 42-годишната майка тренира по един час на ден, закусва с протеинов шейк, а за обяд и вечеря яде салата. Понякога разнообразява с пилешко месо или риба.

Разбира се, друг важен фактор в Барби визията на Нанет е гардеробът й, който тя обновява всеки месец с помощта на шивачка.

Любимият й Дейв допълва щастието й подарявайки й цели три лъскави автомобила, в това число и розово Porsche на стойност 175 000 паунда.

Той споделя, че е радостен от факта, че има възможност да направи жена си истински щастлива:

"Много ми допада начинът, по който изглежда съпругата ми и много се радвам, че мога да я подкрепям. Тя е прекрасна майка и отлична съпруга. Винаги мисли първо за другите и се грижи много за нас. Обичаме да прекарваме дните си заедно и фактът, че вече имаме деца не ни кара да забравяме колко лудо влюбени сме един в друг. Отделяме и време, което да е само за нас двамата. Имаме личен самолет, с който често си правим пътешествия.“

Миналата година Нанет решава да сподели радостта от външния си вид и в Instagram.

“Преди влизах там, за да гледам снимките на децата си, но изведнъж ми се прииска да имам и свой профил. Децата ми много се зарадваха на идеята и сами предложиха да ме снимат. Знам, че снимките ми са провокативни, но аз ги харесвам. Не ме интересува какво говорят другите и дали ме харесват. Свикнала съм да критикуват външния ми вид. Понякога ми става тъжно, заради децата ми, когато хората ме сочат с пръст и ми се подиграват, или подхвърлят неприятни коментари по мой адрес. Уча децата си, че колкото и да са груби, и лоши хората на моменти, това не бива да ни пречи да бъдем такива, каквито сме и да се отнасяме учтиво с околните.

Децата и мъжът ми са на първо място, те са най-големият ми приоритет и са всичко за мен. С Дейв сме много загрижени за образованието на Антонио, Алекс, Джовани, Хана и София. Още от сега си говорим за колеж и за това с какво искат да се занимават един ден.

Семейството ми ме обича и харесва как изглеждам. Щастлива съм, че макар и да съм родила 4 деца, мога да имам фигурата на Барби. Животът ми е прекрасен!“