Челси Крейг от Корпъс Кристи е любяща майка, която кърми двете си деца едновременно, защото вярва, че това ще ги направи по-сплотени. Очарователните момиченца се казват Аделин, на 3 години, и Емилин, на 1 година.

Младата майка е много щастлива и в момента животът й е изцяло посветен на отглеждането на децата. За нея е много важно да поддържа силна връзка с дъщерите си и затова ги кърми заедно, макар Аделин да е вече на почти 4 години. Челси обожава моментите, в които кърми и затова наскоро ангажирала фотографа Мае Бърк да ги увековечи.

А за решението си да продължи да отхранва 3-годишната си дъщеря младата майка споделя:

"Чрез кърменето моите момичета стават по-сплотени. То ми позволява да бъда възможно най-близо до тях и да създам здрава връзка между трите ни. Не го правя, за да се доказвам, дори не планирах да кърмя дъщерите си едновременно, но след раждането на Емилин усетих, че трябва да го направя.

За мен това е красиво предизвикателство, което много хора не разбират и не одобряват. Гледат ме странно, сякаш върша нещо откачено. Това е и една от причините да споделям тези толкова лични снимки – светът да възприеме това, което правя, защото е красиво и не е нужно да ме осъжда. Забелязала съм, че когато някой види как кърмя двете си дъщери едновременно разбира смисъла и усеща енергията помежду ни. Понякога, за да възприемем нещо различно, просто трябва да го видим и да се докоснем до него.

Разбира се, този начин на кърмене не е за всекиго, но при нас работи. Тези снимки показват красивата страна на всекидневието ни. В действителност нито аз винаги съм с хубава прическа, нито децата ми са винаги облечени в красиви рокли. Но сме постоянно заедно и правим това, което виждате. Радваме се на живота и се обичаме безкрайно.“

Мае, която има богат опит в снимането на кърмачки, споделя, че била много впечатлена и не намирала нищо странно в "двойното кърмене“:

"Все още човечеството не може да приеме този начин на кърмене и това е тема табу. Прекрасно е, че Челси не обръща внимание на околните, които я осъждат. Тя изглежда толкова щастлива, когато кърми, усещах силната позитивна енергия и се чувствах чудесно, докато правех снимките.

Не се случваше нищо нередно. Децата просто си играеха и когато имаха нужда, Челси ги прегръщаше и кърмеше. По този начин Аделин и Емилин имат възможност да създадат много по-силна връзка. Щастлива съм, че бях част от този интимен момент.“