Автор
Woman.bg

Маги Желязкова: Разделихме се с бившия ми съпруг, защото ме прие за даденост

След две годишно мълчание, в което Маги Желязкова ревностно криеше подробностите от личния си живот, моделката наруши мълчанието.

Тя повдигна завесата на личния си живот и разкри пикантни подробности от емоциите с новата си тръпка Георги пред TV7.

"Мълчах умишлено, защото смятам, че по принцип личното пространство човек трябва да го пази за себе си”, каза Желязкова.

Носителката на титлата Мисис България за 2003-та призна, че именно заради новата си тръпка Георги е различна в емоциите си. Що се отнася до външния й вид, който винаги е перфектен, тя разкри, че не е спирала да полага грижи не само заради професията си на манекен и телевизионен водещ, а и заради мъжете, с които е била, съобщава blitz.bg

"Георги е най-хубавият мъж за мен. Той е всичко, което аз съм искала да имам. Не искам абсолютно нищо от този човек да се промени. Искам да си остане такъв, какъвто го срещнах в първия момент - до днешна дата." - сподели влюбената Маги и допълни: "Георги е грижовен, любвеобилен и изключително изпълнителен, като типичен Козирог."

Четете още: Маги и Георги са неразделни

Маги разкри шокиращата подробност, че бившият й и настоящия партньор са родени на една дата и въпреки, че това съвпадение носи характеристиките на съдбовен факт, Маги не се притеснява, че то може да й донесе нещастие в любовта.

"Когато срещнах Георги, с един разговор разбрах, че този човек може да ми бъде дългогодишен приятел и партньор. Аз много рядко се доверявам и споделям факти от личния си живот и много рядко се оплаквам." - каза Желязкова.

Четете още: Маги Желязкова показа новия си (снимка)

За първи път тя разкри истинските причини за раздялата с бащата на детето й - Боби Манекена.

"Примирявах се с факта, че той ме прие за даденост. Живота ни се превърна в рутина. Когато партньора ти смята, че твоето мнение не е толкова важно, не те изслушва, не иска да говори с теб, тогава нещата приключват. Ние просто загубихме комуникацията. С Георги е различно. От първия ден с Боби нямам толкова добра комуникация, колкото с Георги." Въпреки очевидната си красота, манекенката не смята себе си за жена-трофей. "Аз съм средно-статистическа домакиня. Парцалът не ми е чужд." - призна тя и допълни, че срещата с настоящия й партньор Георги е бил шанс, "който или подминаваш с лека ръка или преценяваш, че то е твоето бъдеще и трябва да си дадеш шанс за щастие и да направиш компромис с други хора."

Маги призна, че никога не е крила, че е правила козметични корекции по тялото си. След имплантите в гърдите, тя се чувства два пъти повече жена.

"Искам да се харесвам на хората, които са до мен, а не на медийното пространство. Ако нещо не харесвам в себе си веднага ще го променя. За съжаление операцията, която ми предстои не е свързана с разкрасителни процедури. Рутинна е. Надявам се всичко да е наред. Важното за мен е, че съм щастлива, обичана, имам всичко, от което се нуждая. Детето ми е добре. Бившият ми съпруг е здрав. Георги е щастлив." - каза в заключение чаровната моделка.