Маги Желязкова вече е готова да се омъжи за любимия си Георги и да му роди дете. Това разкрива самата тя в интервю за списание LOVE style.

„За първи път в живота си съм истински влюбена – категорична е Маги. Моят брак беше 13 години компромис. Не съм харесвала много неща, но съм се съобразявала в името на семейството и детето. Един ден се скарахме със съпруга ми и той ми каза да си събера багажа и да се махам. Бях страшно обидена и отидох на морето при мои приятелки в Поморие. Георги беше там с кучето си. Нашата връзка започна от този момент. Той е по-доброто мое бъдеще.”

Четете още: Маги Желязкова без грим (снимки)

Маги говори откровено и за отношенията си с Венета Райкова, с която бяха заедно във ВИП Брадър 2.

„Нямаме лична вражда. Ние имаме непоносимост една към друга – признава Желязкова. Не обичам този тип журналистика и не ми допада тази пошлост от екрана, когато гледам Венета Райкова. Искам да виждам водещи, които са интелигентни, влизат по-навътре в тематиката и имат доста по-богат речник от това да питат: ”Колко ти струва еди-кое си?”, Имаш ли диаманти?”, „Кой ти купи тази кола?” и „С кого си спала?”. Не харесвам Венета Райкова като водеща още от самото начало. За мен „Голямата уста” е бледо подобие на „Горещо” от 90-те години.”

Четете още: Вижте Маги Желязкова в началото на кариерата й