На 56 години поп-звездата не се е кротнала ни най-малко и без свян показва бюста си на страниците на списание Interview, пише webcafe.bg

Провокативните снимки са придружени от интелигентно интервю, направено от журналиста Дейвид Блейн, което повече звучи като интимен разговор, отколкото като въпроси на запален фен и отговори на неговия идол.

Четете още: Тайната на Мадона: Макробиотична диета

Нещо повече - декемврийският брой на списанието излиза не с една, а с цели три варианта за корица с изображението на Мадж. Снимките са на фотографите Mert Alas и Marcus Piggott.

В интервюто Мадона признава, че мечтае за "един ден тишина", но това е лукс за нея.

Всъщност в момента поп-дивата е заета отново с работа по предстоящия си албум, който е предвиден за 2015-та. По тази причина тя прекарва по цели дни в студиото.

Четете още: Партито за рождения ден на Мадона (снимки)

Мадж признава, че харесва съвременното изкуство и се възхищава на Banksy, Жан Мишел Баския и Кийт Хaринг. С последните тя е демонстрирала приятелство още е началото на кариерата си в Ню Йорк.

Що се отнася до музика, Мадона харесва музиката на Шопен за успокоение, а когато разговорът опира до кино, споменава режисьори като Уонг Кар Вай и неговия филм "В настроение за любов" - като пример за лента, която знае наизуст. Тя не пропуска да назове и Андрей Тарковски като любим режисьор.

Четете още: Хванаха дъщерята на Мадона да пуши трева