Преди броени дни ви съобщихме, че модна къща „Versace” избра Мадона за свое рекламно лице за четвърти път от 1995-а насам. 56-годишната звезда става лице на пролетно-лятната кампания за 2015-а на модната марка.

"Мадона е една от най-големите икони на "Versace". Щастлива съм, че моята приятелка и най-влиятелна дама сред съвременните знаменитости ще е отново лице на модната марка", заяви Донатела Версаче.

„Винаги е вълнуващо да бъдеш облечена от глава до пети във Versace и видиш с каква страст и желание Донатела сътворява поредната колекция“, признава Мадона.

На черно-белите снимки от рекламната кампания Мадона позира в типичните за нея предизвикателни пози. Руса грива, тъмно червило и множество бижута допълват сексапилната й визия.

На една от снимките виждаме поп кралицата, облечена в рокля с интересен дизайн, която ни се стори много позната.

Веднаха се сетихме за Хайди Клум, която се появи с блестящата рокля от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Американските музикални награди в края на миналия месец.

Четете още: Wow! Хайди Клум по бански!

За съжаление Хайди зае челна позиция в класацията за „Най-зле облечена звезда на събитието“. Според нас дрехата наистина не е нищо особено, а вие как мислите? На коя й отива повече? Гласувайте по-долу в нашата анкета за своята фаворитка!

вижте роклята от колекцията на Versace: