Автор
Woman.bg

Мадона оголи гърдата на 17-годишна фенка на сцената! (Видео)

Мадона отново влезе в жълтите хроники с поредната си дръзка изява на сцената. Този път 57-годишната поп кралица успя да изуми публиката като съблече млада фенка, качила се на сцената.

По време на концерта си в Бризбейн, Австралия Мадж покани една от красавиците в публиката да се качи при нея и пред събралата се многохилядна тълпа и обяснила решението си с думите:

„Тя е момиче, което всеки би искал да плясне по дупето и да ѝ свали...“ като междувременно дръпнала корсета ѝ надолу, показвайки зърното ѝ. „Упс, извинявай! Сексуално насилие“, добавила с усмивка Мадона.

С действията си Мадж си навлече гнева на някои австралийски „моралисти“, но не и на своята фенка, която бе категорична, че няма да предприеме никакви законови процедури срещу действията на звездата.

„Само аз мога да реша дали случилото се е унизително или не. Защо да се срамувам, че хората са видели гърдата и зърното ми? Не знаех, че показването на бюста ми е толкова голяма работа. За мен не е нищо особено“, призна след случката пред Courier Mail младата дама.