Автор
Woman.bg

MA VIE Pour Femme от BOSS разкрива ново измерение на жената

В този мрачен и мразовит януарски ден решихме да внесем малко свежест в мислите си и да си поговорим за аромати и по-специално за на-новото дамско предложение от BOSS, което носи името MA VIE Pour Femme.

Лице на новия парфюм е неустоимата Гуинет Полтроу, а любопитното около аромата е, че е вдъхновен от аспект от живота на жената BOSS, който досега е оставал незабелязан.

Това е удоволствието, когато тя избира да излезе от ежедневната си рутина, да забави темпото, да се отпусне и просто да се наслади на един момент за самата себе си. Ароматът улавя интимната същност на нейния независим дух, освобождавайки изпълващото усещане да вкусваш с наслада живота – собствения си живот.

BOSS MA VIE pour Femme е вдъхновен от независимия дух на жената, която умее да спре и да се отдаде на малките неща в живота – да се прибере пеша на залез слънце, слънцето върху кожата й, докосването на цвете. Това са моментите, в които истински оценяваш живота, в които жената BOSS MA VIE Pour Femme излъчва своята най-пленителна и лъчиста женственост и увереност. Свеж и деликатен, уникалният парфюм и композицията от съставки ви канят да отделите малко време, за да оцените и да се насладите на всеки момент.

Джейсън Ву, Творчески директор на дамската колекция на BOSS, вдъхновява кампанията на аромата с визията си за нова, модерна женственост във всички ключови аспекти на BOSS MA VIE Pour Femme, включително дизайна на флакона.


BOSS MA VIE Pour Femme – Модерна женственост

За стайлинга на кампанията, Джейсън Ву създава смокинг, който е съвършено допълнение към личния стил на Гуинет Полтроу, подчертавайки нейната красота, сила и женственост, позволявайки й да блести. Смокингът, който ще е част от първата дамска колекция на Джейсън Ву за BOSS, демонстрира увереността на жената BOSS, комбинирайки женственост и чувственост с красивата си кройка и елегантни материи – нов модерен стил за жената BOSS.

“Идеята Гуинет Полтроу да е облечена безупречно, което е нашето ДНК в HUGO BOSS, беше ключова за BOSS MA VIE Pour Femme. Няма нищо по-шик и въздействащо от смокинг и решението беше лесно. Ключовите елементи, за да бъде успешна една визия, са красива кройка, добра форма и уверена жена, а тук имаме и трите.
Джейсън Ву, Творчески директор на Дамска колекция BOSS.



BOSS MA VIE Pour Femme – Гуинет Полтроу

Новото измерение на жената BOSS е идеално представена чрез посланика на BOSS MA VIE Pour Femme – Гуинет Полтроу. Както жената BOSS, Гуинет Полтроу излъчва увереност, която личи от начина, по който носи дрехите си, от походката й, позата й и аромата, който избира да носи. Но за кампанията на BOSS MA VIE Pour Femme, Гуинет Полтроу приема възможността да разкрие една по-интимна своя страна с усещане, резониращо дълбоко в нея.

“Толкова съм щастлива да бъда част от лансирането на третия дамски аромат на Парфюми BOSS - BOSS MA VIE Pour Femme. Обожавам концепцията на аромата и това, че представя време за почивка и наслаждаване на момента. Всеки ден изпитвам тези моменти, в които си мисля колко хубав е животът. Това са онези мигове, които са толкова прости и чисти и наистина те свързват със сърцето ти.“ - Гуинет Полтроу, посланик на BOSS MA VIE Pour Femme

“Жената BOSS е олицетворение на успех и въздействаща женственост и това са качествата, които виждам у Гуинет Полтроу. Концепцията на BOSS MA VIE Pour Femme е свързана с увереността на една жена и смятам, че Гуинет Полтроу е съвършена за тази роля.“ - Джейсън Ву, Творчески директор на Дамска колекция BOSS