„Наказвам предателите, като спирам дори да ги споменавам”, отсече Люси Дяковска, визирайки бившата си Камелия, която й изневери с щерката на Йорданка Христова.

Певицата разголи душата си и не скри неприязънта си към Веселинова и новата ѝ приятелка Ивана.

Дяковска дори не си позволява да ги нарича по име, а ги споменава като за „ония хора“.

„Абсолютно всичко оставих на другите хора, подарих всичко, събрах си багажа и се махнах. Това спасително решение взех за един ден. Плаках много. Направих крайната стъпка - бягството, когато вече знаех, че няма накъде. Избягах от една моя неволя и от мястото, където се чувствах изключително нещастна и закопчана за някакви кафенета. И буквално казах – нищо не искам, освен само да се махна”, разкри Люси при завръщането си в България тези дни.

От раненото си сърце Дяковска търси спасение в работата и графикът й е плътно запълнен с участие в концерти и мюзикъли в Германия до есента, пише ''Всеки ден''.

За да е във форма, тя яде много суперхрани като броколи, фурми, екзотични растения като чиа семена, ленено семе, мака, спирулина, хранителни добавки като чилийски корени, перуански семена и пр.

„Докато съм на турне, в хотела влизам с количка, в нея са чантата, куфарът, възглавницата, която винаги е с мен. В друга чанта нося малка кафемашина, безлактозно мляко, мляко от бадеми, мляко от лешник, миксер за протеиновите шейкове след концерта. Колегите се изумяват, сякаш отиваме някъде за три седмици, а не за ден-два. Задължаващо е, но това ми помага да съм във форма”, споделя Люси, която изглежда страхотно.

Певицата сподели още, че възнамерява да стане майка. Тя е категорична, че повече няма намерение да чака истинската любов и е предприела мерки, за да стане родител. За разлика от повечето хомосексуални двойки, Дяковска няма намерение да се подлага на ин витро. Люси е платила 50 000 евро на сурогатна майка, но в Германия, тъй като у нас е незаконно.

„Те са българи, но са емигранти, имат нужда от пари, за да отглеждат двете си деца, и аз ще им помогна със средства. Те пък ще ми помогнат аз самата да имам дете“, споделила Люси намеренията си.

Вече срещнала и пълната подкрепа от родителите си, които й обещали, че ще й помогнат във възпитанието на малчугана. „Готова съм да се отдам на детето си. Знам, че ще бъда чудесна майка“, категорична е Люси.