Чували сме много аргументи "за" и "против" празника Свети Валентин и всеки един от тях има резон.

Истината е, че за всеки човек любовта е онова движещо нещо, което може да променя решения, да определя съдби, да бъде най-прекрасното чувство, което някога сте усещали.

Ето защо, разбира се, че то трябва да бъде празнувано всеки ден. Но и по един път в годината.

С изненада преди няколко дни чух едно момче, което никога не бях смятала за романтично да казва: "Ако имаш чувства към някого, и то истински, няма защо да ти е нужен повод, за да го покажеш" и това определено ме заинтригува. Имам предвид, няма значение дали мислиш, че трябва да се лепят сърчица по стените, или не, важното е, че да чуваш някой мъж да каже думата "чувства" и да усетиш нещо истинско в гласа му.

Една от любимите ми двойки напоследък са тези от проекта "Последвай ме" - сещате се, двойката, която обикаля света и прави невероятни снимки. 365 дни в които се обичат всеки ден, вдъхновяват феновете, но и...са заедно - документирано!

В този ред на мисли, 14-ти февруари винаги ще е нещо повече от ден, в който пиете вино и хората, носещи името Трифон имат имен ден.

Ако се радвате на малките неща, то дори една червена роза или любимите ви бонбони ще се превърне в нещо наистина значимо и ще се почувствате късметлийки, че имате такава половинка.

Истината е, че не се изисква кой знае колко много, за да бъде направена една жена щастлива - само един малък жест на внимание е достатъчен.

В забързаното ни ежедневие няма нищо по-хубаво от това да си освободите една вечер, в която да прекарате с любимия, а Свети Валентин да е само поводът за това.

Все пак, животът е прекалено кратък, за да не празнуваме любовта си по подобаващ начин, а защо не и с вино в ръка, но не Заради виното, а Заради любовта, в най-чистата й форма.

Ако все още се чудите как да отпразнувате 14-ти февруари - отпразнувайте го с подаръци от Винарна Свищов. Вижте как и се включете в нашата игра!

Бъдете креативни в подаръците тази година и му подарете онази книга, за която толкова време говори, или онзи master клас по готварство, който ще му хареса. Помислете за онези детайли във вашето общуване, онези щрихи, които неволно са се прокраднали във вашите разговори, които ще ви доведат до перфектния подарък.

Защото любовта се състои в това да даваш от сърце, и да получаваш...понякога и малка червена кутийка във формата на сърце. А какво ще има в нея - само вие двамата знаете :)

А какво мислят нашите приятели-мъже от Sportal.bg по въпроса, вижте тук!