Рядко се случва да видим Кание Уест усмихнат на публично място, заобиколен от множество фотографи и притиснат от фенове. Но в края на миналата седмица той не спря да се усмихва на своята половинка Ким Кардашиян, докато двамата се разхождаха в Западен Холивуд.

Не знаем точната причина за доброто настроение на звездната двойка, но по всичко личи, че Ким и Кание се наслаждават на времето, прекарано заедно.

Четете още: Лора Караджова роди момиченце

Двамата не отделиха поглед един от друг, а минувачите не спряха да оглеждат влюбената двойка. Ким прикова погледите върху себе си със сив тоалет, подчертаващ сочните й форми.

33-годишната риалити звезда за пореден път реши да се появи без сутиен под дрехата си...

Допада ни идеята за семпъл и изчистен тоалет, допълнен единствено от стилни обувки на висок ток и елегантна прическа, но и в този случай смятаме, че един сутиен нямаше да бъде излишен на госпожа Перфектна. Двойката приключи деня си с романтична вечеря.

Допада ли ви стрийт визията на брюнетката?

Вчера вечерта дългогодишният фризьор на Дженифър Анистън Крис МакМилън публикува снимка в социалната мрежа, на която Ким е с видимо скъсена коса. Дали наистина Ким се е престрашила да се раздели с по-голяма част от косата си в името на промяната, остава да разберем... Както се вижда от фотоса майката на Норт изглежда много добре. Харесва ли ви така Ким?

Четете още: Ким Кардашиян бременна, но в развод?

* Дженифър и Крис