Напук на слуховете за раздяла Леонардо ди Каприо и Тони Гарн не само продължават да се срещат, но, съдейки по-последните им снимки, изглеждат по-щастливи от всякога.

За първи път за романа между актьора и 18 години по-младата манекенка се заговори през пролетта на миналата година. Оттогава звездите прекарват цялото си свободно време заедно и често се отдават на пътешествия до екзотични дестинации.

Именно по време на поредната ваканция, този път в Бора Бора, двойката бе щракната от папараци, докато релаксираше на райски изглеждащ плаж.

С усмивка на лице Лео и Тони нежно се закачаха помежду си и видимо се наслаждаваха на компанията на другия.

Ако по-внимателно разгледате снимките на актьора и 21-годишната красавица, ще видите хармонията, която цари между тях. Тя е толкова силна, че е видима дори и на стилово ниво. Началото на месеца те се разходиха из Бевърли Хилс, демонстрирайки визии в пълен синхрон, които включваха бели панталони и сини топове.

Четете още: Леонардо ди Каприо си купи имение за 5.2 милиона долара

В скорошно интервю Леонардо ди Каприо призна, че търси жена, с която да се задоми. Дали ще я намери в лицето на Тони, ще покаже времето. Но дотогава едно е сигурно, двамата са една от най-сладките двойки в Холивуд.