Бионсе и Джей Зи са една от най-богатите, най-влиятелните, най-магнетичните, но и най-потайните двойки в съвременния шоубизнес. Едва ли има друго звездно семейство, което толкова успешно да пази интимния си живот от светлините на прожекторите.

Това е и причината да не се знае кога точно Бионсе и Джей Зи започват да се срещат. Според светски хроникьори отправна точка в отношенията на изпълнителите е работата по дуетната им песен Bonnie&Clyde, която излиза през 2002 година, но с това пояснение, че всъщност двамата се познават от по-рано. Преди певицата да запише песента с рапъра тя се снима в клип на тъмнокожата певица Амил, която е от лейбъла на рапъра Джей Зи.

Именно по този повод двамата изпълнители се срещат за първи път, но дълго време след това са само приятели. Самата Бионсе е потвърждавала това, заявявайки: "Нямаше да стана това, което съм сега, ако не беше този мъж. Толкова много ми помогна. В началото бяхме само приятели. Мина около половин година, преди да се състои първата ни истинска среща. Половин година само се осъзнавахме и опознавахме. За мен в онзи момент беше страшно важно да имам приятел, на когото да съм необходима, и който да е честен с мен".

Четете още: В гардероба на: Бионсе

В крайна сметка обаче отношенията между двамата неусетно се развиват и те започват не само да създават хитови съвместни парчета като Bonnie&Klyde и Crazy In Love, но и редовно биват забелязвани заедно на партита, баскетболни мачове и модни дефилета.

Когато двамата най-накрая решават открито да признаят, че са заедно, феновете на R&b и соул музиката изпадат в екстаз, открили своя крал и кралица.

Четете още: Любовта на известните: Яворов и Дора Габе

През 2008 година приказката на двамата влюбени изпълнители, включваща много лукс и екзотични пътешествия, е допълнена и от тайна брачна церемония. За учудване на цялата светска общественост двамата наистина успяха да си кажат заветното "да" само пред очите на най-близките си хора, без нито една световна медия да разбере къде и кога точно се е състояла самата церемония.

Снимките от венчавката пък бяха показани едва преди няколко месеца по време на съвместното турне на двойката.

Съвсем естествено сватбата е последвана от друга голяма крачка - бебето. За нещастие обаче най-радостната вест в историята на двойката Бионсе и Джей Зи се трансформира в най-печалната - певицата абортира.

Би разказва за преживяната драма единствено в шоуто на Опра Уинфри и споделя, че ако не е била подкрепата на съпруга й, никога не би се справила с преживяното. За радост не много след нещастния инцидент Бионсе отново забременява.

Малката им наследничка Блу Айви се появява на бял свят на 7 януари 2012 година и по думите на известния си баща се превръща в най-глезеното бебе в историята на света.

Красиви, успели и влюбени, Бионсе и Джей Зи смело пишат своята история, уверено седящи един до друг, за да разсеят убеждението, че в света на съвременния шоубизнес любовта няма как да оцелее.

Четете още: Любовта на известните: Яворов и Мина Тодорова