Есента е тук – прохладна и цветна, очакваща нашите пленителни визии.

Затова днес ще ви представим два стрийт стил стайлинга, с които да я покорите.

Визиите намерихме в сайта ashley-ringmybell.blogspot.fr на чаровната Ашли Мадекуи, позната на мнозина от сериала "Отмъщението". Освен актриса красавицата е и една от най-уважаваните модни блогърки.

Четете още: Нейно величество кожената пола

Въпросните стилни комбинации, представени от Ашли, се открояват не само с неустоимо градски шик излъчване, но и с любов към негово величество карето. То се откроява с класическо излъчване, което си кореспондира идеално както с елегантни дрехи, така и с по-ежедневни творения. Вижте двете визии и се убедете сами:

Визия 1

Включва: пола тип молив от Topshop, пуловер от Anine Bing, кожено яке от Anine Bing, клъч чанта от Chanel и токчета от Christian Louboutin

Вземете една карирана пола тип "молив" с висока талия и я съчетайте с изчистен черен пуловер и бели токчета. Резултатът е елегантна визия с изтънчен вид, а ако добавите рокерско кожено яке към нея лесно ще постигнете по-закачливо и шик излъчване.

Визия 2

Включва: кариран панталон от 7 For All Mankind и риза от деним от 7 For All Mankind и тъмносини токчета с принт от Christian Dior

Така модерната риза от деним е умело съчетана с червен кариран "Skinny" панталон. Към закачливата и небрежна комбинация са прибавени тъмносини токчета с принт, които придават на цялостната визия по-стилен облик.

Тези красиви визии биха изглеждали перфектно в комбинация с черния Opel ADAM!