Автор
Woman.bg

Любовната история на Ким Кардашиян и Кание Уест

На 24 май се състоя разкошната сватба на две звезди на съвременния шоубизнес – Ким Кардашиян и Кание Уест. Родителите на малката Норт Уест вече официално са женени. Връзката им започнала като приятелство, само допреди три години никой не можеше дори да си представи, че двамата ще създадат семейство. Нека си припомним любовната им история.

Ким и Кание се запознали, когато името на рапъра вече било добре известно в цял свят, а светската лъвица била позната само на феновете на риалити-шоутата. Странно е, че ролите се разпределили така – Кардашиян имала много по-голям шанс да се прослави, без дори да се старае особено. Ким израснала в много богато семейство – баща й Робърт Кардашиян е известен адвокат, а майка й Крис Дженър е светска лъвица, която можела да си позволи да не работи. Родителите не отказвали за нищо на дъщеря си, а дори и след развода си продължили да глезят децата си и да им организират разкошни тържества за рождените дни.

Четете още: Ким нарече сестра си Клоуи "нещастен човек" (видео)

Кание не можел да се похвали с такъв късмет. Бъдещият рапър израснал в обикновено семейство на интелигенти със скромни доходи. Баща му Рей Уест бил един от първите фоторепортери-афроамериканци на вестник The Atlanta Journal Constitution, а майка му Донда Уест била декан на факултета по английски език в Чикагския държавен университет. Родителите на Кание също се развели, тогава момчето било само на 3 години. След това Кание се преместил с майка си в Чикаго, докато Ким живеела в Лос Анджелис. Двамата може би никога нямаше да се срещнат, ако не беше целеустремеността на рапъра.

Четете още: Ким Кардашиян е една горда мама!

Още от малък Кание разбрал, че най-много от всичко обича музиката и че иска да посвети живота си на това изкуство. Рапърът не успял да завърши висшето си образование, защото изпитите и скучните предмети само го отегчавали. Вместо това започнал да пише песни за местни музиканти, мечтаейки си скоро да покори голямата сцена.

Докато Кание правел първите крачки в кариерата си, Ким се радвала на лесен и безгрижен живот, но също не седяла със скръстени ръце. Още като гимназистка започнала работа в музикалната фирма Movie Tunes, принадлежаща на баща й. За разлика от бъдещия си съпруг Кардашиян не можела да реши какво е призванието й и имала само едно желание – на всяка цена да стане известна и много популярна. Тя винаги имала чувството, че светът трябва да узнае за нея, затова започнала да прави стъпки, за да говорят хората за личността й.



Докато Ким се появявала на най-разкошните партита с приятелката си Парис Хилтън и работила като стилист на Линдзи Лоън и на певицата Бранди, Кание продължавал да твори. В един момент решил да покаже творбите си на влиятелни артисти. Много скоро негови хитове започнали да пеят Джей Зи, Алиша Кийс, Джанет Джаксън, Джон Леджънд, Талиб Куели, Моб Дип и много други. Така на небосклона изгряла нова звезда.



Междувременно Кардашиян се влюбила в музикалния продуцент Деймън Томас и се омъжила за него, но през 2004 г. се развела след 4 години брак. Тогава станала и първата съдбоносна среща на Ким и Кание. Тогава обаче те не подозирали какво бъдеще ги очаква заедно.



Кардашиян и Уест се запознали покрай общи приятели и веднага се сприятелили. Странно, но по онова време между красивата брюнетка и чаровния афроамериканец не пламнала искра. Самият рапър признава, че сърцето му се разтуптяло по-силно, когато видял снимка на Ким с Парис Хилтън от съвместното им пътуване в Австралия през 2006 г. Това обаче бил само слаб намек за бъдещата любов – по това време Кание излизал с дизайнерката Алексис Пфайфър. Връзката им започнала през 2002 г., през 2006 г. Уест дори й предложил брак, но така и не се стигнало до сватба.



Ким и Кание се срещнали отново през 2007 г. на парти в Бевърли Хилс, но пак без прехвърчане на искри – рапърът бил влюбен до уши в Алексис, а Ким излизала с Реджи Буш. По онова време Уест вече бил издал три успешни албума и спечелил няколко престижни награди. Ким също постигнала целта си и станала популярна благодарение на дружбата си с Парис, изтеклото в интернет домашно видео с R&B-певеца Рей Джей и участието й в риалити-шоуто Keeping Up with the Kardashians, което и до ден днешен има добър рейтинг на телевизионния канал Е!.



През февруари 2009 г. Уест и Кардашиян се срещнали отново, този път на ревюто на Y-3 в Ню Йорк. Тогава Ким пак не била сама. По-късно Кание признава, че по онова време вече е изпитвал чувства към нея. „Мечтаех си да бъда до нея и дори си представях как бих изглеждал на семейната коледна снимка на семейство Кардашиян“.

През 2010 г. Кание най-сетне имал шанса да осъществи мечтата си – Ким се разделила с Реджи Буш, а Уест скъсал с актрисата и манекенка Амбър Роуз. Малко по-късно рапърът и Кардашиян били забелязани да си говорят мило в магазина на Ким Dash, а после и на рождения й ден. Уест помогнал на хубавицата да заснеме клипа Jam и дори участвал в него, но така и не успял да я спечели. Светската лъвица го възприемала само като приятел и взаимоотношенията си останали достатъчно неутрални. Нещо повече – Ким обявила, че ще се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис. Кание сякаш изгубил надежда. По онова време той изпял в песента си Cold: “Аз разбирах, че съм се влюбил в Ким, а тя тогава беше влюбена в него“.

Уест бил много разстроен. Във всяко едно интервю Ким разказвала за любовта си към Крис и за това, че с него тя е най-щастливата жена на света. Сватбата на Кардашиян и Хъмфрис била истинско шоу. За да се почувства Ким принцеса, звездната двойка похарчила 10 млн. долара за тържеството. Сватбата била разкошна, но за брака им не може да се каже същото. Той продължил едва 72 дни, след което влюлбените се развели, при това на фона на голям скандал. Крис обвинил съпругата си, че тя просто го е използвала, за да направи шоуто си по-популярно. Ние не изключваме вероятността да е станало точно така.

Във всички случаи разводът дал нови надежди на Кание. Този път рапърът действал по-решително, тъй като не искал да изпусне шанса си. Направил всичко възможно да спечели сърцето на Ким и успял Още през април 2012 г. двамата били забелязани заедно няколко пъти в Ню Йорк – снимали ги как се държат за ръце и как вечерят в ресторант Catch. После двойката отишла на кино да гледа „Игрите на глада“, а още по-късно Кардашиян била забелязана с обици с инициалите на Кание.

През май двамата дошли заедно на баскетболен мач на „Лейкърс“. Малко по-късно Кание съпроводил приятелката си ри пътуване в Торонто, където празнували излизането на първата й колекция бижута. На презентацията Кание и Ким за пръв път позирали заедно за снимка.

През май същата година двамата обявили, че имат любовна връзка. Ким и Кание се появили заедно на червената пътека на Кинофестивала в Кан, а през юли отишли и на награждаването на BET Awards, на което присъствали и Бийонсе и Джей Зи.

От онзи момент нататък влюбените прекарвали всичкото си свободно време заедно и често изненадвали половинката с разкошни подаръци. За рождения ден на Кание Ким му подарила скъп автомобил, в отговор на което рапърът завел любимата си на романтична почивка в Италия (той впрочем твърди, че именно там са заченали дъщеря си). Разправят, че известният с избухливостта си Кание станал много по-спокоен и търпелив, откак е с Ким. Тя също се променила – Уест лично й дава съвети за стила и тоалетите й.

През декември навръх Нова година рапърът помолил на свой концерт музиката да се намали, а аплодисментите да избухнат, защото двамата с Ким очакват дете. По-късно Кардашиян пуснала новината и в Twitter: “Истина е! Двамата с Кание очакваме бебе. Чувстваме се благословени и щастливи. С нетърпение очакваме големите си нови начинания през 2013 г. и създаването на семейството ни. Честита Нова година!“.

Двамата се появили пак заедно на Met Ball, където Кардашиян демонстрирала вече доста голямо коремче. Първото им дете се родило на 15 юни 2013 г.. Кръстили момиченцето Норт Уест, на галено Нори. Няколко седмици по-късно щастливият татко публикувал първата снимка на бебето в една от интернет-страниците си.

Логично било да се предположи, че двамата скоро ще се оженят. Те обаче изобщо не бързали с това. Журналистите от цял свят недоумявали, по-близките им приятели се опитвали да разберат причината, но тъй светското семейство Кардашиян било изненадващо мълчаливо, както и Кание. Плъзнали слухове, че Уест не желае да се жени за Кардашиян, защото е започнал връзка с манекенката Лейла Гобади. По-късно обаче Ким и Кание опровергали слуха, заявявайки – най-неочаквано – че са в чудесни отношения, но не желаят да превръщат личния си живот в шоу.

Половин година по-късно двамата все пак се сгодили. Кание предложил брак на Ким на 33-ия й рожден ден на стадиона в Сан Франциско – паднал на едно коляно и й поднесъл под съпровода на специално поканен оркестър годежен пръстен с 15-каратов диамант. Въпреки обявеното по-рано нежелание да превръщат живота си в шоу, двамата заснели момента с камера и споделили видеото с феновете си.

Любовта между двамата сякаш само укрепвала с всеки изминал месец. Ким и Кание и до ден днешен правят романтични жестове и приятни изненади един на друг, изненадвайки с това и почитателите си. Мнозина бяха трогнати от видеоподаръка и стената от цветя, направена от Кание за Ким по повод Деня на майката.