Автор
Woman.bg

Любовчия завъртя главите на 11 дами във Фейсбук!

Якорудски Ромео взриви грандиозен скандал във Фейсбук, след като 11 българки, работещи в страната ни и в Италия, го разпознаха като „голямата си любов”.

На всяка от тях Нури Джурин поетично се обяснявал в любов и за няколко седмици успял да я убеди, че е жената на живота му, съобщава вестник „Струма“.

Грозната истина, че той всъщност не е влюбен в никоя от тях, лъснала, след като две приятелки си разменили във Фейсбук негови еднотипни съобщения, с които той им свалял звезди от небето с едни и същи думи и изрази. Вбесена, една от тях веднага създала страница, озаглавена „Внимание, Любовен Виртуален Измамник“, която от седмица се върти в социалната мрежа и едни от най-посещаваните сайтове на българи, живеещи в чужбина. Още същия ден интерактивният Ромео е разпознат от още 9 дами, които също си кореспондирали усилено с него и по същата схема живеели с мисълта, че са открили голямата любов в лицето на Нури Джурин от Якоруда.

Якорудският Ромео се представял за бивш артист, строител, барман, фотограф, приятел на покойния актьор Чочо Попйорданов и настоящ поет с 3 стихосбирки зад гърба си, които обаче не могат да бъдат открити в Интернет.

Нури злоупотребявал или просто лъжел с приятелство с Чочо. С всички жени действал по една и съща схема. Първо редял ласкателства, после рецитирал стихове. И така, докато ги омая. Накрая иска по 2000 лв., защото бил в затруднено положение. И така за 2 -3 месеца привлякъл доста жени. Две от жертвите му - Габриела Димитрова и Радослава Димитрова, ненадейно си изпращат снимката на виртуалния им любим и тогава разбират, че са измамени. Двете обаче започват Фейсбук кампания, за да предупредят и други от подобна съдба.


Ето и точната схема на прелъстяване, споделена от потърпевша дама:

"ДО ВСИЧКИ!

Обръщам се към всички дами и Ви моля това което ще напиша всяка от Вас да го сподели в дневника си!!!!!

Има един господин който носи името Nuri Djurin.

Този господин търси жени на възраст между 30 – 45г. уязвими и по някакъв начин наранени. Омайва ги и се подиграва с тях.

Думите като: Обичам те, Ти за мен си единствена, Готов съм да дам живота си за теб, Сънувам те, Желая те и други тем подобни са изречени на много жени. Сред Дамите които ми писаха има и жена помъчила се да сложи край на живота си именно заради неговите думи. Има още жена която е била готова да зареже всичко и да отиде при него в Якоруда но разбира за останалите жени в същото положение. Излъганите дами са много. С мен се свързаха общо 11 дами. Разпространете това предупреждение и нека да знаят всички за неговото нищожно съществуване защото за мен този човек е със сериозни психически заболявания. Предаден е на прокуратурата. Съвсем скоро и семейството му ще узнае за неговите подлости.

Пари не му давайте за нищо на света историите с добрия самарянин са измислени и пълна лъжа. Дамите които са пострадали от Nuri Djurin нека ми пишат.

Вие Приятели от мъжкия пол разпространете това също нека всички във фейсбук да знаят истината.

Никой няма право да се гаври с болката на другия."