Всеки може да бъде разгадан и по плода, който обича. В това са категорични специалисти от САЩ, направили сериозно изследване по темата. Ето какво показва то!

Кайсия


Вие сте великодушен човек. Възможно е околните да ви смятат за срамежливи и нерешителни, но не е така. Ако някой ви нападне няма да му останете длъжни. Имате добри приятели, но и заклети врагове. Артистична натура сте.

Четете още: 6 правила на щастливата двойка

Ябълка

Работохолици и старомодни. Шефът ви обича, колегите не. Сантиментални сте и често изпадате в тъжно настроение без причина.

Вишна

Приемате всичко прекалено сериозно. Винаги сте готови да се отзовете, ако някой ви помоли за помощ. Обичате да доставяте удоволствие на околните, не сте почитател на клюките. Добър слушател сте, обичате да се шегувате. Лесно се обиждате, трудно прощавате. Особено ако ви е наранил любимият човек...

Четете още: Здравословните напитки

Праскова

Чувствате се най-добре в компанията на приятелите си. Понякога е трудно да ви разбере човек - кога говорите сериозно и кога се шегувате... Умни сте, макар понякога да избирате пасивното поведение, особено в моменти на трудности.

Малина

Егоистични сте. Държите първо на собственото удобство и удоволствие. Не обичате да помагате на другите. Но пък сте отговорни.

Ананас

Обожавате всичко красиво. Внмително премисляте всяка дума, която изричате. Хората ви обичат. а вие лесно умеете да ги манипулирате.

Очаквайте продължение...