След като събрахме малко повече информация по въпроса, можем смело да обявим 5-те най-любими и възбуждащи женски образи според мъжете.

Наши близки и не толкова близки познати откровено споделиха пикантни подробности от еротичните си фантазии и ето до какви изводи успяхме да стигнем:

Секси учителка



Погледнато от чисто психологична гледна точка учителката реално е втората жена в живота на мъжа, на която той се подчинява и чийто авторитет безспорно признава.

Именно понятието авторитет, примесено с идеята за „греховността” на връзката учинек-учителка е толкова възбуждаща за мъжете.

Вечната Лолита



Образът на малката нимфетка е сред големите слабости на мъжете.

Идеята за току-що съзрялото женско тяло, което все още не се е разделило напълно с невинността, първичността и чара на момичешкото действат на някои мъже като наркотик.

Със същия успех може да се похвали и образът на палавата ученичка.

Внимание! Жената-Вамп



Тя е недосегаема, властна, самоуверена, претенциозна и изискваща. Тя може да бъде груба, первезна, страстна, причиняваща едновременно болка и удоволствие.

Само идеята да прекарат една нощ в леглото на такова природно бедствие кара мъжете да настръхват от възбуда.

Медицинска сестра



Присъствието на медицински служител обикновено се асоциира с болка, с разни боцкащи и „страшни” работи, но и с още нещо много важно – с грижовността.

Една мила сестра в бяла къса престилка и с нежна окуражителна усмивка е в състояние да предизвика най-различни притоци на кръв в мъжкото тяло.

Тя ще се погрижи за него, ще го прегледа, ще откликне и на най-неволно изпуснатото стенание или движение. А когато я помоли да направи нещо знае, че тя няма да откаже.

Стюардеса



Вероятно процентът на мъжете, които изживяват истиско блаженство по време на полет със самолет е доста голям.

И как не? Все пак, секси униформата, стройните крака и милата усмивка на очарователните момичета, които грациозно преминават по пътечката между редовете седалки, готови да изпълнят всяко желание, просто не могат да оставят мъжкото съзнание да си почива.