Всяка жена си има любим модел обувки – кецове, класически обувки с остър връх и тънък ток, кубинки, равни обувки и т.н., сигурно се питате дали и известните жени предпочитат едни обувки пред други и защо.

Участвайте в нашата анкета ето ТУК и споделете кои са вашите любими обувки.

Бионсе не е по-различна от нас – „нормалните“ жени, стилистът й Ty Hunter разкрива кои са любимите обувки на звездата и какво според него трябва да притежава всяка от нас в гардероба си.

* Бионсе се доверява на Ty за своите сценични и светски изяви

* Ty и майката на Бионсе, Тина Ноулс

Ty е сред най-близките приятели и сътрудници на Бионсе и най-важната му задача е да избира най-подходящите обувки за турнетата и светските й изяви.

Изпълнителката му има пълно доверие и знае, че може да се разчита на него във всяка една ситуация. Пред списание Elle Ty разкрива доста интересни подробности за своята най-важна клиентка.

Четете още: Тайната на Бионсе: Бебешко олио

Бионсе предпочита удобните обувки за своите сценични изяви, все пак едно нейно шоу се състои и от много танци, от време на време тя слиза лично да докосне и поздрави своите фенове и това предполага бързина, сигурност и удобство.

Токчетата й са максимум 8 сантиметра.

На въпроса кои са брандовете, които най-много харесва и купува Бионсе, стилистът y Hunter посочва модните марки Stuart Weitzman, Giuseppe Zanotti и Tom Ford.

Друг интересен факт е, че любимите й обувки са специално направени за нея ботуши на марките Pucci и Versace.

Ty споделя още, че неговите любими обувки са на Stuart Weitzman, защото бързо и лесно могат да се сменят с други по време на кратките почивки.

ВИДЕО:

Отново по мнение на стилистът, всяка жена трябва да има чифт високи и класически черни обувки, които са подходящи за всеки случай. С този аксесоар няма как да сгрешите.