Ако в емоционален план мъжете и жените имат различни усещания по време на секс, то физическите желания на двата пола почти се припокриват.

Макар ние дамите да сме склонни да отдаваме не само тялото, но и чувствата на партньора си, докато господата приемат интимността просто като акт, който им носи удоволствие, страстта, която влагаме, най-често е еднакво силна и при двете страни. Интересен факт е, че главната част от секс позите са любими колкото на жените, толкова и на мъжете, но по различни причини. Кои са най-предпочитаните пози от нас и защо?

"Ездачката"

Несъмнен фаворит и за двата пола. Неведнъж сме споменавали, че мъжете обичат от време на време да си почиват, докато вие им доставяте удоволствие и сте по-активни. Освен това по този начин им предоставяте чудесна възможност да се насладят на фигурата и уменията ви. Друга разновидност на тази поза е "Обърнатата ездачка“, която също е любима на много дами и господа.



Кучешката поза

Кой не я обича? Тя осигурява голямо удоволствие както на жените, така и на мъжете. Особено на вторите, тъй като им позволява да усещат чувство за надмощие, а това винаги възбужда мъжете.

Мисионерската

Добрата стара мисионерска. Много удобна и много любима, защото дава възможност за добро проникване и може да претърпи най-различни промени по време на акта, освен това някак ни сближава с половинката както физически, така и емоционално.

Вижте какво споделиха по темата и колегите от Men United.