Най-после настъпи онова време от годината, в което можем да се отдадем на безбройни горещи дни, боси разходки по плажа, спонтанни пътувания и онова усещане за свобода, което само лятото може да ни донесе.

За да се подготвим подобаващо за лятото е време да се снабдим с онези beauty продукти, които да подчертаят по най-добрия начин красотата, която вече притежаваме.

Днес се обръщаме за вдъхновние към българските блогърки, които представят най-доброто на пазара в момента:

Лосион за тяло с блестящи частици

Balea Golden Shine Beauty Lotion

"Всяка година се мъча да намеря лосион за тяло с малко блясък и лек нюанс, но да не е бронзат. В dm дрогериите имат на Balea golden shine body Lotion , който не само има този ефект, а и струва около 4лв.", https://citygirlsmile.wordpress.com.

Лак за нокти

Golden Rose Colour Expert номер 28

"Просто ме накара да се влюбя. Цветът е разкош и идеален за пролет/лято. Имам още няколко лака от тази серия и съм много доволна от всичките. Много добра покривност, удобна широка четка, просто много добри за цената си около 3 лева", Моника от http://monika-todorova.blogspot.bg/.

Четете повече: Beauty трикът, който Блейк Лайвли обожавa

Essence Colour&Care

"Ако като мен обичате светлите, пастелни лакове, предполагам знаете, че макар и много красиви и стилни, около 90% от тях са истински кошмар за нанасяне- прозрачни, неравномерни, балончести, на черти и т.н. и е истинско постижение да открием на пазара светъл лак, който да седи по еднакъв начин и в бутилката, и върху ноктите. Е, съвсем наскоро аз успях да открия един такъв. За пълно покритие ( като на снимките ) са необходими два тънки слоя, съхне бързо и направо "свети" върху ноктите- мисля, ще за лятото с тен ще е направо убийствен", Ида от http://idaandmakeup.blogspot.bg/.

Балсам за устни

Maybelline Baby Lips

"Не знам дали ви се е случвало да ви изгорят устните. На мен да. Ужасно е! За това винаги гледам да имам под ръка балсам за устни с SPF, особено през лятото. Тази година залагам на Maybelline Baby Lips Mint Fresh. Има SPF 20, мирише на ментова дъвка и при нанасяне устните леко изтръпват", Кристин от http://christinelovesmakeup.blogspot.bg.

Четете повече: 8 храни за сияйна и чиста кожа

Слънцезащитен лосион

Avene Emulsion SPF 50+

"Емулсията има бяла, подобна на мляко консистенция - не е гъста, но не е и прекалено течна. Има аромат, типичен за слънцезащитен продукт - на мен ми допада, не е силен и не е неприятен. Определено съм щастлива, че избрах точно този продукт на Aвен и въобще ми допадна. С интерес смятам да пробвам лятото и грим продуктите на марката с висок фактор, защото изглеждат обещаващо (споделете ми в коментар, ако имате мнение за тях)", http://beautyandrelaxblog.blogspot.bg/.

Сенки за очи

Палитра за очи All About The Nudes от Essence Cosmetics

"Веднага ми стана любима, особено горния ред и по-точно тъмно кафявото, което слагам на целия клепач и съм готова! Седи прекрасни и издържа цял ден (да, дори на мазните ми клепачи :Д). Харесва ми палитрата, защото има избор за ежедневен и за вечер грим. Компактна е и отново, както и при другите им продукти опаковата е направена качествено, нямам усещането, че ще ми се разпадне в ръцете. Като цяло горещо препоръчвам на всеки да ги пробва!", Силвия от http://comeaftersix.blogspot.bg.