Кои са любимите храни на известните дами? Това е добър въпрос в навечерието на женския празник 8 март.

Те са под блясъка на светлините, в полезрението на маса хора, стремят се винаги да изглеждат добре, но все пак и те имат своите изкушения. foodpanda представя пет публични личности от миналото до сега и техните любими неща за ядене.

Кралица Виктория - Плодов пай

Въпреки отрупаните маси, на които кралските представители са стояли, кралица Виктория е предпочитала плодовете и плодовите пайове, пред бекона, яйцата, птиците и всички останали вкуснотии, сервирани за дворцови угощения. Задължително условие е било да се сервира плодов пай за всяко ядене през деня.

Четете още: Вегански палачинки със зелен лук, домати и гъби

Виктория Бекъм - Пчелен прашец за закуска

Тя е модна икона, майка и съпруга и със сигурност успява да съчетае всяко свое ампоа по най-добрия начин. Г-жа Бекъм обожава пчелен прашец, поръсен върху препечена филия черен хляб. "Двадесет и две аминокиселини, 12 витамина, 28 минерала – Това е всичко, което искам сутринта”, споделя красивата брюнетка.

Опра Уинфри - Печени зеленчуци на скара

Опра Уинфри е една от най-известните веган дами в днешно време. Нейното меню включва единствено плодове, зеленчуци и семена. Обожава кореноплодни зеленчуци, които чакат точното ястие, което да ги превърне в шедьовър от вкусове. Предпочита ги печени на скара.

Четете още: Диетичен кекс с грис и трици

Дженифър Лопес - Лаврак със сладки картофи

Поп иконата на 21 век изглежда винаги свежа, здрава и в настроение. Това се дължи на балансираното меню, което приема. Нейното любимо ястие е печен лаврак, овкусен с розмарин поднесен с гарнитура от сладки картофи. Може би не е най-диетичната храна, но няма съмнение, че е вкусна.

Анджелина Джоли – Ягодов йогурт

Анджелина Джоли, определено знае и може да се глези с каквото и когато си поиска. Тук обаче ни изненадва с нейния любим десерт- ягодов йогурт. Тя държи, винаги когато отвори хладилника си да вижда купички с вкусното мляко. Предпочита го домашно приготвен.

Източник: inews.bg