Бионсе продължава със споделянето на хилядите си нови снимки в социалната мрежа...

Изглежда г-жа Ноулс-Картър е в прекрасно лятно настроение и иска да сподели своите нови и свежи летни визии с милионите си почитатели. Но не мислите ли, че майката на Блу Айви започна да се превръща в отчаяна звезда, която търси внимание на всяка цена?

Бионсе винаги е била от известните личности, които са пазели личното си пространство и много рядко е говорила за семейството си в интервюта... От известно време насам 33-годишната прави всичко възможно, за да промени това.

Четете още: Една бизнесдама в жълто

След многобройните фотоси от екзотичните си пътувания, коригираните с фотошоп снимки на тялото си и кадрите на малката Блу, Бионсе реши, че е най-добре да заложи на споделянето на ежедневните си тоалети. По този начин нейните фенове ще знаят с какво е била облечена тяхната любимка всеки ден.

Певицата качи не една, не две, а общо шест снимки от най-новата си лятна визия, която може да видите по-долу.

Най-впечатляваща част от нейната визия определено бе цветната пола на Stella Jean. Розовото творение с панделка в предната част е доста екстравагантно и най-добре би било да се съчетае със семпъл топ, както е направила Бионсе.

Сандалите са също в розовата гама и подхождат на цялостния тоалет. Единствено жълтата чанта на точки не ни се връзва с този тип облекло.

Карамелените нюанси в косата на Бионсе много ни допада, а очилата с двуцветната рамка са неочакван, но ефектен аксесоар към визията й.

Четете още: Общо парче на Бионсе и Ники Минаж (видео)