Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да бъдат предпазливи в контактите си. Везните да внимават с парите си

Овен- От рано трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

Телец- Ще имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Близнаци- Кой би помислил, че такива каквито сте, миролюбиви и сладки, ще сте способни на резки изказвания и откровени провокации? Вместо да загладите „острите ъгли”, то вие ще заострите „тъпите”.

Рак- Денят е неутрален и не е свързан със значителни събития. Не е желателно да харчите големи суми пари. Бъдете готови за упреци към вашето лекомислие. От романтичните похождения временно се откажете.

Лъв- Нараства интереса ви към светският живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Дева- Претендирайте само за толкова, колкото сте заслужили. Ако поискате повече, ще си получите заслуженото. Късметът, който идва сам в ръцете ви, влече след себе си трудности. Лесният успех може да стане предшественик на големи проблеми.

Везни- Парите и Везните днес са две несъвместими неща. Способни сте с главоломна бързина да унищожите паричните си запаси. Разбира се, ще ви посещават мисли, че не е лошо да се икономисва, но за вас това ще се окаже доста трудно.

Скорпион- При много от вас ще се появят отлични идеи, свързани с дългосрочни проекти. Последните могат да се тълкуват твърде широко - от записване на висше образование до сключване на брак.

Стрелец- Интелектът властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в случай ако не причиняват вреда на никого.

Козирог- Вашите действия са решителни, смели и ефективни. Подходът ви за решаване на проблемите ви ще предизвикат в мнозина недоумение. Хора със средностатистически ум няма да могат да ви разберат.

Водолей-
Денят не е лош, но жизненият ви потенциал е малко занижен, затова не са изключени неприятни моменти поради умора или претоварване. А също и повишена чувствителност към негативните влияния.

Риби- Ще трябва енергично да използвате плавниците си днес, за да избягате далеч от незавидната необходимост да отговаряте за грешките на другите. Не бъдете герои - вашата саможертва у никого няма да предизвика възхищение.