Автор
Woman.bg

Луната в Стрелец – няма нещо, което да ни се изправи на пътя

Луната преминава вече през знака Стрелец ( до 1/10 в 7:40 часа)

По-напрегнатите дни на скорпионовия транзит отминават. Сега ще почувстваме полъха на свеж вятър, който може да ни отнесе на много интересни и "непокорени" места. Енергията на Стрелеца много бързо ще ни изпълни и стимулира да излезем навън и с детско любопитство да изследваме или завладеем света, но не като колонизатори, а проницателни изследователи, търсещи отговори. По време на този транзит ще се почувстваме много заредени и готови за героични дела, които поддържат нашата воля за живот. Няма нещо, което да ни се изправи на пътя, стига да вярваме искрено в целта.

Този период през месеца, когато Луната активира Стрелец имаме възможността да оставим за малко дребнавостите на всекидневието и да погледнем напред. Не само, нека си позволим да прехвърлим видимия хоризонт, без значение какво или кой ще срещнем там.

Стрелецът ни учи да питаме, да търсим, експериментираме и рискуваме. Неговата любознателност е нашият мотив да откриваме и да се развиваме. Учи ни да бъдем прогресивни и далновидни. Без неговата находчивост и оптимизъм, вероятно вместо в уютни домове щяхме да сме още в негостоприемни пещери.

Това е време, в което надхвърляме настоящото статукво и отправяме поглед далеч по-напред и по-нависоко. Изпълваме се със сили и кураж да прекрачим границите на уюта, комфорта и сигурността за да изследваме възможностите и потенциала си. Всяка среща на този транзит може да ни свърже с много значими и качествени хора, които да ни помогнат с опита си или адекватен съвет. Ако нещо до този момент все ни е спъвало, транзитът през Стрелец ще премахне препятствията за да продължим напред. Важното е да вярваме в себе си и в доброто в света.